Yeme & İçme Ramazanda yemek yapmak zorluyor mu sizleri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Yemekler benden sorulur 😍 güveç, pilav, domates çorbası, salata misafir menüm Ramazanda yemek yapmak zorluyor mu sizleri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yapmadığım için bilemiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. zorlamıyor pek 0 0 Yorumla
Lililinda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır yemek yapmak değil de her gün ne yemek yapacağını düşünmek zorluyo, iftar hazırlığı keyiflidir 😇 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Şantiyede yaşadığım için her şey hazır yemek var bizim onlar yapıyor. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hazır yemek en güzeli Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Hazır yemek dediysem hazır gelmiyor şantiyede yapılıyor. Aşçı ve yamak ekibi var. Yorumla Soran 1 yıl Sonucta sana hazır geliyor 🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Orası yok öyle. Ama bazen sevmediğimiz yemekler çıkıyor ya da olmamış pilavlar çıkıyor olabiliyor yani 🤣 Yorumla
Contacs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl 😋😋😋olsa da yesek şurda karnım guruldadi istemsizce 😊 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok zorlamıyor ellerinize sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 639 cevap paylaştı. Zorlamıyor hatta yaparken fazla yapıp kaldırıyorum daha sonra tuketeyim diye. 0 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Ellerine sağlık, afiyet olsun ve Allah kabul etsin 🧿☺️ 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bize de yap da yiyelim tosunum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tosunum da ne Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani fazla zorlamıyor, eline sağlık spii :D 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen yapmadığın için olabilir mı raşe🤣 Yorumla Carvel 1 yıl Yoo ara sıra yaparız beaa :D :D Yorumla Soran 1 yıl Ayda bir 🤣 Yorumla Carvel 1 yıl yaw ayıp be panpa :D Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır, aksine daha kolay ve keyifli geliyor. 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Çok güzelmiş. Ellerine sağlık 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ben yapmıyorum 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Daha keyifli oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben yapmadığım için bilemiyorum
zorlamıyor pek
Hayır yemek yapmak değil de her gün ne yemek yapacağını düşünmek zorluyo, iftar hazırlığı keyiflidir 😇
Şantiyede yaşadığım için her şey hazır yemek var bizim onlar yapıyor.
Hazır yemek en güzeli
Hazır yemek dediysem hazır gelmiyor şantiyede yapılıyor. Aşçı ve yamak ekibi var.
Sonucta sana hazır geliyor 🤣
Orası yok öyle. Ama bazen sevmediğimiz yemekler çıkıyor ya da olmamış pilavlar çıkıyor olabiliyor yani 🤣
😋😋😋olsa da yesek şurda karnım guruldadi istemsizce 😊
yok zorlamıyor ellerinize sağlık afiyet olsun
Zorlamıyor hatta yaparken fazla yapıp kaldırıyorum daha sonra tuketeyim diye.
Ellerine sağlık, afiyet olsun ve Allah kabul etsin 🧿☺️
Bize de yap da yiyelim tosunum
Tosunum da ne
Yani fazla zorlamıyor, eline sağlık spii :D
Sen yapmadığın için olabilir mı raşe🤣
Yoo ara sıra yaparız beaa :D :D
Ayda bir 🤣
yaw ayıp be panpa :D
Yemek yapmayı seviyorum
Hayır, aksine daha kolay ve keyifli geliyor.
Ben yaomiom anam yapio
Afiyet olsun güzel görünüyor
Çok güzelmiş. Ellerine sağlık
Hamarat bacım. Eline sağlık
Ben yapmıyorum
Hayır hiç zorlamaz.
Bazen
eline sağlık canım
Daha keyifli oluyor