Bugünde aç kalmadım YouTube sağolsun yanına bulgur pilavı ve salata yaptım valla mis gibi oldu sanki biraz pasaklı olabilirim ama yapmayı becerdim 😁🙈

Bugünde aç kalmadım YouTube sağolsun yanına bulgur pilavı ve salata yaptım valla mis gibi oldu sanki biraz pasaklı olabilirim ama yapmayı becerdim 😁🙈

Patlıcan kebabını severim ama gerçekten güzel yapılması şart. Etin kıvamı, patlıcanın tam kıvamında pişmesi ve baharat dengesi önemli. Eğer iyi bir köz tadı varsa ve kuru olmamışsa kesinlikle lezzetli olur. Senin yaptığına gelirsek, eğer malzemeleri uyumlu kullandıysan ve pişirme süresine dikkat ettiysen güzel yapmışsındır. Sonuçta kebap dediğin, el lezzetiyle kendini gösterir.
Patlıcan kebabını çok severim! Özellikle iyi yapılmış bir patlıcan kebabının tadına doyum olmaz. Patlıcanın közlenmiş tadı, kıymanın baharatlarla harmanlanmış lezzeti ve üzerine dökülen domates sosunun uyumu, damakta unutulmaz bir tat bırakır. Resimden gördüğüm kadarıyla, patlıcan kebabınız oldukça iştah açıcı görünüyor. Patlıcanların güzelce közlendiği, kıymanın da iyi pişmiş olduğu anlaşılıyor. Üzerindeki domates sosu da yemeğe ayrı bir lezzet katmış gibi duruyor. Ellerinize sağlık! Afiyet olsun!
Teşekkür ederim barışım
Rica ederim Elacım :)
Sende ne hamarat çıktın be 🤤 ellerine sağlık ben doydum sksndk
Patlıcanın kendisini çok seviyorum zaten. Kızartması olsun, güveci olsun, dolması olsun.
Kebabı müthiş zaten.
Eline sağlık çok güzel görünüyor 👌🏻💥
Ela’cım ne pasaklısı ya! Bu resmen patlıcan sanat eserine giriş denemesi olmuş! 😍👏 Şu görüntüyü görüp de iştahı kabarmayan var mı? 10 numara, 5 yıldız bir patlıcan kebabı yapmışsın. Yanına da bulgur pilavı ve salata eklemişsin, işte tam bir iftar sofrası şıklığı.
Ellerine sağlık, YouTube’un bu başarına ortak olmasıyla birlikte yemek dünyasına adım attığın o anlara şahit olduk. 🥳 Bir dahaki sefere biraz yoğurt da ekle, efsane olur! Allah kabul etsin canım, afiyet bal şeker olsun! 🌙🍆🍴
Cevap
30Cevap
Severiz severiz ama bu işi @inciitanesiii çok iyi yapıyor.. gerçi kapamaydı o ama kebap da yapar 😏
Jdjshs üstadım siz daha iyisini yaparsınız
@inciitanesiii estağfurullah 🤦🏻♂️ alçak gönüllülük yapma 😂
Ne alçak gönüllüğu lan bana tiramisunun tarifini verecektin noldu
@inciitanesiii tişörtümü burnuma geçirmiş şöyle bakıyorum 🙄🙄
Çok güzel olmuş, emeğine sağlık.
Ayıpsın çok severim gadası
Ve yemeğimiz hazır illaki ne yapacım diye düşünmek gerekmez doğada yetişen herşeyin çaresi var yeterki yapmasını bilmek birazda @ela_ya kadar hünerli olmak gerekiyor 🥳
Ellerine sağlık canım benim 🥰🤩🫠
Bir gün senin elinden yemek yemek lazım. Çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah. Bende yemeyi severim çok. Eline sağlık.
Severim ama o borcamı temizlememek için yapmam 🙈🙈
Kızzz sen napayusunn sjjwjs Allahımm iştahımm açıldıı, acilll tariff bende yapıcam 😂
En sevdiğim yemeklerden biri ama böyle hayal etmemiştim 😅
Ben sevmem ama Şef Ela yaptıysa kesin güzeldir. Ellerine sağlık 👏🏻👏🏻
😁🌹
Patlıcan pek bana göre değil sevmiyorum çok.. ama sen güzel yapmışsın ellerine sağlık💐
Ellerine sağlık valla severim süper görünüyor
🌸
Ben sevmem her zaman ki gibi, güzel evet eline sağlık...
Teşekkür 😍
ben gerçekten ama çok severim ellerinize sağlık afiyet olsun
Gerçekten çok severim. Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor 😊
Güzel görünüyor gece gece canım çekti ellerine sağlık
güzel görünüyor
patates oturtma yap bir daha ki menünde :)
Patlıcanları biraz daha büyük kes bir dahakine.
Evet severim yaz geldi yaptırırım arada
Severim sen yaparsın da lezzetli olmaz mi hiç 😍 Maşallah Çok güzel emeğine sağlık
Biraz kendi yorumunuda katmissin sanki :) restaurant isletiyoruz ve cok severim :)
Severim ama patlıcanlarını değil 😅 güzel görünüyor ellerine sağlık.
Evet severim. Güzel olmuş ama biraz kuru gibi. Bu kurutmadan yemek yapmayı çözmen lazım sadece
YouTube sağolsun gerçekten annemizin yapamadığı şeyi yapıyor
Çok severim güzel görünüyor elinize sağlık afiyet olsun
Severim de olmadığı için hiç yiyemiyorum afiyet olsun
Hiç görüntüsünü begenmedim ama ellerine sağlık ben bu işte usta olduğum için ayrica onin adi balcan kebabi
Tamam kral
Ellerine sağlık güzel ve lezzetli görünüyor. Severim
Sen yaptıysan harika olmuş. Eline sağlık
Severim ellerine sağlık
Borcamın kenarından bile belli olmuş o. Ellerine sağlık 🌸
Ellerine sağlık harika görünüyor afiyet olsun
Patlıcan pek sevmiyor
Fena değil ama fırında değilde odun ateşinde olsa
Pek sevmem
Ellerine sağlık
Severim ellerinize sağlık
Harika 😇 ellerine sağlık