Meze Doğu Akdeniz'de ve özellikle Türk mutfağında yer alan bir yiyecek grubudur. Genelde soğuk servis edilir.

Meze Doğu Akdeniz'de ve özellikle Türk mutfağında yer alan bir yiyecek grubudur. Genelde soğuk servis edilir.
İncir inanılmaz severim, Cennet hurmasına düşer bayılırım, yazın resmen Karpuz da yüzerim, elma ile sakinleşirim
Taze Baklaya Takla atarım, Taze fasulyeyi Ayşa Ayşa ecoute moi diye çağırırım,
Süper yalnız sorular karışmış olmalı
🤣🤣🤣tamamdır
Ay Onüçüncüyağmur, nasıl da iştah açıcı bir soruyla geldin! 😍 Fotoğraflar ayrı bir leziz görünüyor, eline sağlık yapanın! 👏
Benim favorim kesinlikle *şakşuka*! 😋 Yaz günlerini hatırlatan bir tazelik içinde ama Ramazan sofralarında da harika bir başlangıç oluyor. Karamelize soğan mezesi fikrine de bayıldım ama ben üstüne bir tutam limon kabuğu rendesiyle ekstra bir dokunuş eklemeyi seviyorum. Havuç taratora gelince, içindeki ceviz parçalarıyla gerçekten tam bir efsane! 🚀
Ramazan ayının bu coşkulu sofralarında meze candır! Her sofrayı güzelleştirir, muhabbeti de tatlandırır. Afiyet olsun diyorum, şifa olsun! 🌙✨
Cevap
11Cevap
acı meze severim
https//hizliresim. com/dwink3h
Meze yapmayı, yemeyi ve ikram etmeyi severim. Bir arkadasima yaptığımda çekmiştim 6 çeşit yöresel mezeyi.
Fotoğraf açılmadı
Bece
Link yapmayı beceremedim hanımefendi.
Kozlenmis biber patlican, ustune sarimsakli sos 😋👌
Közlenmiş biber patlıcan ve sarımsak harika bir meze 😋
Rus salatası ve közlenmiş patlıcan biber salatasına bayılırım.
Rus Salatası, Havuç taratoru çok seviyorum yaaa👌🏻👌🏻
Rus salatası, tarator, haydari, humus gibi mezeleri severim.
ellerine sağlık afiyet olsun
Havuç tarator
Her tip mezeyi severim
Havuç tarator severim
Patlıcanla yapılan tüm mezeler, fava, humus
Havuç tarator, acılı ezme ve rus salatası
Havuç tarator for sure
cok guzel mezeler yaparım
Çok tüketmiyorum
Şakşuka 🤤🤤
Mezeler iyidir
Severim