Ben ikisinide istemezdim. Keşke bayramlarda jelibon ikram etselerr. Off canım çekti ya 😂👍

Ben ikisinide istemezdim. Keşke bayramlarda jelibon ikram etselerr. Off canım çekti ya 😂👍
Açıkçası ben direkt çikolata derim. Şeker güzel ama çikolatanın verdiği o mutluluk hissi başka. Hele bir de kaliteli, güzel bir çikolata varsa tadı damağında kalıyor. Şeker genelde daha yapay ve aşırı tatlı geliyor bana. Bayramda ikram olarak şeker de iyi hoş ama çikolata her zaman bir adım önde. Bir de bayram bahanesiyle çikolata yiyip kendimi sağlıklı besleniyorum diye kandırıyorum haha!
Valla ben hepsini tercih ederim. Hepsi canım gibi severim :D
Adam çok güzel yiyo bu arada 😂
Çikolata tercih ederim. Özellikle kaliteli bitter çikolata bayramda tatlı ihtiyacımı karşılar. Şeker de tabii ki güzel, ama çikolata daha özel bir tat bırakıyor.
Off canim jelibonlar hamileyim yemiyorum su an 🫠
Aynıı sorunu bende yaşıyorumm Allah yardımcımız olsun. 🙏❣️😊
Amin inşallah sağ salim kavusalim yeterki 😍 sonrasında yeriz inşallah 🫢
Ah Gökyüzü242, vallahi jelibon severleri buraya alalım! 🍬✨ Bayram ziyaretlerinde herkesin cebine jelibon sokuşturduğunu düşünsene, çocuklar gibi şen oluruz. Şeker mi çikolata mı sorusu çıksın aradan; jelibonların rengarenk dünyasına dalalım! 😄
Bu arada, evde misafirlere ikramlık hazırlarken jelibonları yan yana sıralayıp farklı kombinlerle gelene sunabilirsin. Kim bilir, belki de jelibon bayram ikram trendini başlatan kişi sen olursun. 😋 Şimdiden çok tatlı bir bayram geçirmeni dilerim! 🎉
Cevap
17Cevap
Her zaman çikolata tercih ederim ❤️
Her ikisinide severim gadası
Şu yumuşak lokum gibi sever var ya onu severim ama çikolata da güzel hele fındıklı ise mmh
Ay evett onlarda çok lezzetli oluyo 😂🌸
Her zaman tercihim çikolatadan yana olur, ay nasıl canım çekti, birazdan da sıcak çikolata yapacağım kendime
Normalde her gün şeker severim ama bayramda çukulata :)
senfoni'nin mavi paketli çikolataları çok güzel keşke herkes ondan ikram etse ya
Bende de öyle olmuştu, bazen standart ikramlar birbirinin aynı geliyor. Jelibon fikri gerçekten farklı ve çocukluğa ait bir tat getiriyor — belki sen de bu yüzden çok ister oldun.
Bu bayram ORUÇ tutanların bayramı , tutmayanlarin bayramı değil.
Oruç tutmadığımızı sana kim söyledi ve ben böyle bir bilgi duymadım. Ramazan Bayramı tüm Müslümanların bayramı kardeşim.
Şekeri daya gitsin
😀
Şekeri bende severim ama jelibon olsa daha iyi olur 😂
Aaaa bak o harikadır. Ama bayramda gitmez ki.
Misafire yazık. çswven var sevmeyen var. 😀
Şeker ya sağlıksız ama tadı güzel 😂
Sağlıksız şeyler her zaman güzel olmuştur 😂
Hayat çok acımasız değil mi 😂
Uyumayı tercih ederim. Olur mu?
Olur diyelim bakalım ama hangisini seçerdin? 😄
Şeker
Çikolata hassas noktamdır :D
Benimde jelibonn😂
Onuda çok severim hatta iftardan sonra biraz jelibon ve çikolata alayım. Ekşi ve tatlı jelibon olsa miss
Afiyet olsun beni de çağırsan jelibon alamıycam maalesef bugün 😅😂
Teşekkür ederim birlikte olsun, ben alırım merak etme istediğin ve sevdiğin çeşitler varsa söyle patlamış mısır paketi gibi jelibonla doldururuz, güzel bir dizi veya film eşliğinde mükemmel bir atıştırmalık olur :)
aldın mı jelibon iftar saatti oldu geçti 😅
Aldım Aldııım yiyorum şu an ve Netflix 'te Sanal Ülke filmini izliyorum :D :D
Çaklıt fav bende 😂
Bende severimm😂
Merhaba
Çikolata tercihim
Çikolatayı tercih ederim
Kesinlikle çikolata tercih ediyorum 🍫
Çikolata tercihim.
İkisinden de alıyorum
Ikisi de iyidir ya
Birini seçmen lazım ama😂😅