Yeme & İçme Bayramda tercihiniz çikolata mı yoksa şeker mi? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Çikolata mı şeker mi? Çikolata Şeker Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bayramda tercihiniz çikolata mı yoksa şeker mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben çikolata seviyorum daha çok 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Hangisi olursa fark etmez ama öncelikli tercihim çikolata 0 0 Yorumla
AysunKayalar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Bence çikolata, hem lezzetli hem de daha az şekeri olduğu için daha sağlıklı. Ama bazen küçük bir şeker paylaşımı da keyifli oluyor. 0 0 Yorumla
Captain_M Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Aslında el yapımı tatlılar, çok tüketmemeye çalışmalı, alınanları bir de vermek var doğrusu... 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sugar'a her ne kadar ihanet ettiğimi düşünsem de chocolate'dan vazgeçemiyorum. Bu da benim ayıbım😶😞 0 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Çikolata seviyorum genelde çikolata tüketen biriyim ama bayramda şeker 🍬 yiyorum çikolata ikinci planda kalıyor. 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bayramda ikisini de alan insanım ya hep ya hiç prensibi gereği hepsi diyorum. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çikolatalar fındıklı, fıstıklı, portakallı ve çilekli olsunlar. 0 0 Yorumla
AirCraftMen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Daha samimi çikolata daha hoş buluyorum şeker hep var zaten benzinlikte bile ikram ediyorlar 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İkisine de kalpli gözlerle baksam da en çok çikolatayı severim ❤️ 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Çikolata kaliteliyse çikolata raffelo felansa değilse seker alırım ama kimseye ziyarete gitmiyorum 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Abur cubur yemiyorum.(spor) ama karam çikolataya bitiyorum, haftada 2 defa birer tablet alırım. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben çikolatayı daha çok tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Umyyldzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben normalde çikolata hastasıyım ama kahveli şeker görürsem sorgusuz sualsiz şekere yönelirim 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şee ee onun yanakları olur mu 👉🏻👈🏻 1 19 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Neyin yanakları Yorumla clover0 +1 yıl KFHSKCNSKCDM Yorumla theastro +1 yıl @clover0 😸 Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Sevgilininn mi Yorumla theastro +1 yıl @Ayano-Aishi sevgilim değil Yorumla theastro +1 yıl @Ayano_Aishi Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Kimo zaman Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Sevdiğin kız mı? Veya hoşladıgın? Yorumla theastro +1 yıl Ee evet Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Ah, tamam.. Yorumla theastro +1 yıl 🫠 Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Hangi emoji o bende görülmüyorda😅 Yorumla theastro +1 yıl Eriyen emoji : D Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Ha benim eski telefonumda vardı attım bozulmuştu çünkü Yorumla theastro +1 yıl Eğer yenisinde gözükmüyorsa güncellenme zamanı gelmiş 😃 Yorumla theastro +1 yıl Yazılım* Yorumla Ayano_Aishi +1 yıl Aslında güncelleme var ama güvenliği arttırdığından bahsediyor @theastro Yorumla theastro +1 yıl Olması gereken de o değil mi 😄 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl ꈍᴗꈍ Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İkisi de ama çikolatalı samki daha hoş 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Çikolata ❤️ 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Şeker de güzel ama tat olarak kötü oluyor 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı. Çikolata bence bazen de şeker 🤭 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çikolata 0 0 Yorumla
fatmakokten Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Ikisinde ama çikolatanın çok daha güzel tadı 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Kakao haz veriyor mutluluk ediyor!! 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Çikolata ve çifte kavrulmuş lokumm olur 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. çikolata daha güzel 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şeker 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şeker tercihim 🍬💙 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Çikolata 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Madlen 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 406 cevap paylaştı. Her zaman çikolata 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ben çikolata seviyorum daha çok
Hangisi olursa fark etmez ama öncelikli tercihim çikolata
Bence çikolata, hem lezzetli hem de daha az şekeri olduğu için daha sağlıklı. Ama bazen küçük bir şeker paylaşımı da keyifli oluyor.
Aslında el yapımı tatlılar, çok tüketmemeye çalışmalı, alınanları bir de vermek var doğrusu...
Sugar'a her ne kadar ihanet ettiğimi düşünsem de chocolate'dan vazgeçemiyorum. Bu da benim ayıbım😶😞
Çikolata seviyorum genelde çikolata tüketen biriyim ama bayramda şeker 🍬 yiyorum çikolata ikinci planda kalıyor.
Bayramda ikisini de alan insanım ya hep ya hiç prensibi gereği hepsi diyorum.
Çikolatalar fındıklı, fıstıklı, portakallı ve çilekli olsunlar.
Daha samimi çikolata daha hoş buluyorum şeker hep var zaten benzinlikte bile ikram ediyorlar
İkisine de kalpli gözlerle baksam da en çok çikolatayı severim ❤️
Çikolata kaliteliyse çikolata raffelo felansa değilse seker alırım ama kimseye ziyarete gitmiyorum
Abur cubur yemiyorum.(spor) ama karam çikolataya bitiyorum, haftada 2 defa birer tablet alırım.
Ben çikolatayı daha çok tercih ediyorum
Ben normalde çikolata hastasıyım ama kahveli şeker görürsem sorgusuz sualsiz şekere yönelirim
Şee ee onun yanakları olur mu 👉🏻👈🏻
Neyin yanakları
KFHSKCNSKCDM
@clover0 😸
Sevgilininn mi
@Ayano-Aishi sevgilim değil
@Ayano_Aishi
Kimo zaman
Sevdiğin kız mı? Veya hoşladıgın?
Ee evet
Ah, tamam..
🫠