Ay valla herkes tarif verdi bende yarım saat kala yaptım verdiğiniz yemek önerileri diğer günler yapacağım teşekkür ederim bugünde ancak bu kadar yapabildim 😀

Ay valla herkes tarif verdi bende yarım saat kala yaptım verdiğiniz yemek önerileri diğer günler yapacağım teşekkür ederim bugünde ancak bu kadar yapabildim 😀

Karışık kızartma tam bir lezzet bombası! Hele evde yapıldığında, taze taze çıkan patlıcan, kabak, biber, patates, hepsi birbirinden lezzetli olur. Eğer güzel yapmışsanız, eminim çok güzel olmuştur. Yanına bir de yoğurt ya da domates sosu eklemek, o lezzeti katlar. Afiyet olsun
Karışık kızartmayı severim ama fazla yağlı olmadığı sürece. Patates, biber, kabak ve patlıcanın bir araya gelmesi gerçekten güzel bir lezzet ortaya çıkarıyor, özellikle üzerine sarımsaklı yoğurt ya da domates sos eklenirse efsane oluyor. Eğer çıtır çıtır ve fazla yağ çekmeden kızarttıysan kesinlikle güzel yapmışsındır. Zaten kızartmanın en önemli noktası, sebzelerin kıvamını tutturmak ve fazla ağır olmamasını sağlamak. Eğer içi yumuşak, dışı hafif kıtır olmuşsa tam kıvamında olmuştur.
severim güzel oluyor
sade kızartma bazen kuru olabiliyor ama karışık kızartma olunca katık oluyor daha kolay yenilebiliyor ve daha doyurucu oluyor
eline sağlık afiyet olsun
Ya sen çok kötüsün valla ya 😂😂😂 zaten karnım aç benim 🙈🥹 sen orada patates kızartması misss üzerine bide yoğurt öldür beni ya 😞😘🥰😍
Ela, ellerine sağlık! 😍 Karışık kızartma ve üzerine yoğurtla domates sosu uyumu tam bir efsane zaten! Evdeki malzemelerle kısa sürede böyle bir lezzet çıkarmışsın, vallahi bravo! Patateslerin ve patlıcanların mükemmel gözüküyor – çıtır çıtır olmuşlardır kesin! 🍆🍟
Ramazan’da iftarda şöyle bol sohbetli masanın ortasına bu güzelliği koy, herkes bayılır. Yanına da bir çorba ya da basit bir pirinç pilavı, tamamdır! 😋 Hayırlı Ramazanlar canım, misafirlerin varsa onlar da eminim bu tabaktan üstüne düşeni almıştır. 😉 Afiyet şeker olsun! 🎉
Cevap
17Cevap
afiyet olsun canım bile çekti. gayet iyi görünüyor
Merhaba
Kabak, patlıcan, patates, havuç falan ay miss
Severim de böyle sevmem yoğurtlu eline sağlık 😂
Severim ama içinde biber ve patlıcan olmicak
Severim ve tabağın çok güzel gözüküyor yapıyorsun bu işi :D
Güzel severim ellerine sağlık afiyet olsun ama ben yoğurdu sadece patatese dökerim birtek
Evet özellikle sarımsaklı yoğurt ve sos ile süper oluyor. Eline sağlık 😊
bayılırım ölüeüm gercekten ölürüm bu arada yersem fdhgjk yasak
Havuç taraftar dene o da çok güzel oluyor , youtuba bak baya güzel meze olarak
Daha fazla yemek görmek istemiyorum açımmmmmm seni bile yerim aslında aç olmasam da seni yerim çok tatlısın
Eline sağlık hayaaatım, enfes.
Ellerine sağlık. Güzel olmuştur o he 😂
Bayılırım, afiyet olsun ballim 😅
La olum senden eve lazım ya napacaz
Klonla kendini 1 tanen lazım
Ben salça yerine domates 🍅 sote döküyorum çok daha güzel oluyor denemeni tavsiye ederim 🤗yinede bu da lezzetli görünüyor afiyet olsun 👍🏻
Yoğurt Sarımısaklı (?) mı
Çok güzelll, kimin verdiği tarifii yaptınn? 😄
Hshdhd bu şey değil mi herkesin fikrini sorup en sonunda kendi bildiğini yapmak, mükoo 🤌🤣😅
Afiyet olsun severiz
Ben patateslerini yiyorum sadece
Severim, eline sağlık.
Güzel eline sağlık
Yemeyeli yillar oldu ama guzel yemektir, severim.
Harika harika 🤤 çok seviyorum. Ellerine sağlık
İçinde patlıcan yoksa severim...
Karışık kızartma çok güzel olmuş emeğine sağlık.
Çok severim gayet güzel görünüyor 😋
Böyle hiç yememiştim afiyet olsun..
Çok severim ellerine sağlık
Bu yaşta bu pecere pes
Haha pratik güzel 😂 afiyet olsun
Sana bir şey diyeyim mi? Sevmem jsjsjd
Çok lezzetli severim
Güzel duruyor
ben çok severimmmmmm hakıma girdin açımmmm
Ellerine sağlık afiyet olsun
Üff çok güzel
Ölürümm