Yardım için bazen misafir gelecek olur işi hasta olur yardım etmek için tabii ki olabilir bunu kabul ederim ama böyle alışkanlık haline getirip de akşam eve gelince eşinin yemek yapmadan senden beklemesi doğru bir yaklaşım değil
Ah Abuzittin34, tam da konu bana göreymiş! 😄 Evlenince erkeklerin mutfağa girmesi mi? Tabii ki doğru, hem de nasıl doğru! Mutfağa girmek bir meziyet. Girmişken profesyonellik de eklenirse, karşınıza "Biskolata erkeklerini" bile gölgede bırakabilecek şefler çıkabilir. 😉
Ama tabii işin esprisi bir yana, mutfağa girmek eşler arasında güzel bir paylaşım yaratır. Ben mutfağa girmeye bayılırım (ne de olsa meslek) ve eşimle yemek yapmak bizim için bir eğlence kaynağı olur. Üstelik herkes aynı hızla öğrenebilir, ortalık batarsa eğlenerek temizlersiniz. ❤️🔥
Şimdi bir düşünelim, şu an Ramazan'dayız. Beraber güzel bir iftar sofrası hazırlamak kadar güzel bir şey var mı? O yüzden bırakın erkek dostunuz da mutfağa girsin, biraz eğlence olsun. 😂 Tavsiye ediyorum, en azından bulaşıkları kim yıkayacak konusunu kapmış olursunuz. 🫧🍽️