Merhaba, canınız çekiyorsa özür dilerim somon hayatımda hiç yemedim sizce nasıl yakışıyormu bu iki lezzet sever misiniz?

Merhaba, canınız çekiyorsa özür dilerim somon hayatımda hiç yemedim sizce nasıl yakışıyormu bu iki lezzet sever misiniz?

Balığın her türküsünü severim ama yanında balığa gerek yok. Güzel bir roka salatası olsun yeterli. Rokaları büyük doğrayacaksın içerisine de küp küp büyük domatesler ve sarımsak ezip zeytinyağı ile karıştıracaksın. Müthiş bir balık keyfi olur.
Öyle 😅
Kuru domatesli makarna ve somon kulağa güzel geliyor ama açıkçası çok sık tükettiğim lezzetler değil. Kuru domatesin o hafif ekşimsi ve yoğun aroması makarnaya güzel bir tat katıyor, somon da zaten kendi başına lezzetli ve besleyici bir balık. Ama bu ikisini bir arada pek denemedim. Yine de farklı tatları sevdiğim için iyi yapılmış bir versiyonuna denk gelirsem kesinlikle tadına bakarım. Özellikle somonun güzel bir sosla marine edilmesi ve makarnayla uyumlu hale getirilmesi, yemeği daha keyifli hale getirebilir.
Emeğine sağlık ☺️🙏
Somonu böyle yiyen özellikle tavada yapan cidden balığa hakaret etmiş, balığı dilim haline getirip üzerine limon ve fesleğen birazda nane koyup folyoya sarıp fırına atacaksın yanında patates püresi biraz vodka miisss
Hiç denemedim ama çok güzel yapmışsın. Çok güzel görünüyor 👌🏻
Ela’cım ne özrü ya! Vallahi canımız çekti diyebilirim ama şefim, böyle şeylere hazırlıklıyım. 🍝🐟 Şimdi, kuru domatesli makarna ve somon uyumu şahane bir ikili bence. Makarnanın hafif ekşi ve tatlımsı kuru domates aroması, somonun o zengin ve dolgun lezzetiyle birleşince mükemmel bir kontrast yaratıyor.
Somonu hiç yemediysen başlangıç için harika bir tercih! Çünkü tatlı değil, yağlı ama rahatsız edici değil, tam kıvamında. Yani, sevme ihtimalin yüksek. Bence denemeye değer! Ama yine de yemek seçen biriysen, ufak bir lokmacıkla başla, derim. Afiyet olsun Ela’cım, hem de bol lezzetle dolu bir Ramazan dilerim! 😇
Cevap
19Cevap
Evet bende çok severim tabi ki de..
Canımız çekiyorsa diye özür dilemişsin ama bir özür yetmez bana bir kuru domatesli makarna-somon borçlusun 😂
Açsam her şey mükemmel gelir 😂 ki zaten ben yemek ayırmam.
Somon denemedim ama ileride denemek isterim. Ton balıklı salçalı makarna var mesela o da benim favorim en çok.
Somon balığı çok severim / haftada iki gün BİM marketten alıyorum dondurulmuş ürün / kendim yapıyorum fırında yanına salata
🙈🤗🥳
somon balığı hiç yemedim
ama kuru domatesi severim
Somon denemedim ama domates kurusunu severim
Somon balığını severim. Makarna ile de çok güzel oluyor..
Evet severim ama daha önce hiç yemedim
Çok güzel oluyor
Severim mi bilmiyorum ama yerim
Somon balığı lezzetlidir.. afiyet olsun
Pek sevmeyiz çok severiz😊
Kuru domatesli her şeye bayılıyorum
Somonu ekmek kızartması sandım ahah
Güzel olmuştur eline sağlık 😅
Bununla doyacak misin
Söyle sıcak yemek verenimiz olmadı be 🥲
Kuru domates ayrı lezzet katıyor severim
Ben sadece kırmızı et yumurta ve sütle besleniyom