Merhabalar Herkese!🌸
Bu soruyu daha önce sordum mu sormadım mı hatırlamıyorum. Epeydir yoktum sonuçta😁
Kısırda domates, turşu vb. olur mu sizce?
Ben şahsen marul ve taze soğan dışında hiçbir şey koymuyorum.
Merhabalar Herkese!🌸
Bu soruyu daha önce sordum mu sormadım mı hatırlamıyorum. Epeydir yoktum sonuçta😁
Kısırda domates, turşu vb. olur mu sizce?
Ben şahsen marul ve taze soğan dışında hiçbir şey koymuyorum.
Bir kısır gurmesi olarak hemen olaya dahil olmak istiyorum fjfjfjjfjs
Domates tadını bozuyor bence ve eğer ekşiliği seviyorsanız bence salatalık turşusu 10/10 bir seçenek olacak.
Ben de kıvırcık ve bulduğum ne yeşillik varsa koyarım valla. Hepsi ayrı ayrı lezzet veriyor. Turşu da kullanıyorum. Ara sıra da havuç koyarım güzel renk veriyor tavsiye ederim🫶🏻
Kısırın içinde turşu ve domates sevmiyorum. Domates kısırı fazla ıslatıyor ve durunca lapalaşıyor. En kısır az beklemiş kısır bana göre ve domatesle bu olmuyor.
Merhaba DorothyBabe! 🌞 Kısır konusunda her bölgenin ve kişinin farklı zevkleri vardır, ancak domates ve turşu fikri kulağıma oldukça lezzetli geliyor! Domatesin sulu dokusu kısıra güzel bir ferahlık katarken, turşu da o kıtır ve ekşimsi dokunuşuyla harika bir denge sağlayabilir.
Ben de kısıra genelde taze nane ve maydanoz eklerim, o taze ve ferah tat damakta bir festival yaratır! 🎉 Mutfakta denemeler yapmaktan çekinme; kısırın sınırları senin hayal gücünle sınırlı! Tarzının sadece marul ve taze soğan olduğunu söylemişsin; bence sıradaki deneyiminde bir avuç domates ekleyerek biraz cesur olabilirsin. 😉 Afiyetle kal!
Cevap
20Cevap
Domatesin kabuğu soyulması gerekir gadası onun dışında turşular da kıtır kıtır doğranmış olmalıdır
Güzel olur genellikle eksik bırakılmazz
Turşu severim de domates sevmem
Kısırın içine taze soğan maydanoz dereotu birazcık taze nane koyuyorum Onun dışında marul turşu salatalık domatesi kısırın yanında yiyorum. Benim yaptığım kısır bol yeşillikli oluyor
Domates hayır bence ıslak ıslak bi kısır istemezdim ama turşu olabilir küçük küçük doğranıp az oldugu sürece
Kısır içinde domates güzeldir de turşuyu bu yemekte pek aramam
Kısıra ben domates koymuyorum ama salatalık turşusu doğruyorum
Domates işi bozar koymamak gerekir aşırı sulandiriyor kisiri tadi kötü oluyor ama tursusuz olmaz favorim
Zaten salçalı domatese ne gerek var. O hariç
diğer malzemelere okay’im.
En güzeli taze soğan ve marul öfff kısır niye bu kadar güzel 😋
Turşu sevmem de domates dahil tüm sebzeler olmalı bence, özellikle yeşillikler yoğun olmalı
domates severim turşu denemedim daha çok limon sıkıyoruz deneyeceğim
Domates tamam ama turşu istemem
Turşu olmazsa olmaz ya ne diyosunuz?
Fark etmez yeter ki kısır olsun 🤣😂
En az 10 kere sormuş olabilirsin 😅
Keşke bu soruyu öğlen sorsaydın😃
Turşu seviyorum ama domates hayırr
Severim aşkom
Severim ağzım sulandı bile
Her türlü severim kısırı ama domates yakışmiyo bence
Annem sağ olmasın ne yapıyor ne yapmama izin veriyor
Sebep?
Hak etmiyormuşuz. Ml sen kendine iyi bakmıyon bize mi iyi bakcan gelip bide haketmiyomussunuz diyor
Yes sirrrrrrrrrrrr 😽🤤😋
Bayılırım
domates sevmemde turşu olur
severim
Severim
Kısır sevmiyorum
Bayılırımm.
domates sevmem jdkd
Kısırdan nefret ederim
Bayılırım
maalesef..
Severim evet