Akşam yemeğinde mantarlı makarna, ekşili köfte ve Sultan kebabı vardı. Mantarlı makarna gerçekten çok lezzetliydi, kremalı sosu ve taze mantarların aroması birbirine çok güzel uyuyordu. Ekşili köfte ise tam istediğim gibi, hafif ekşi ve sulu bir tadı vardı, yanında pilavla çok iyi gitti. Sultan kebabı da müthişti, etin yumuşaklığı ve baharatları gerçekten damağımda iz bıraktı. Yemekler tam olması gerektiği gibi doyurucu ve lezzetliydi. Biraz da tatlı vardı, ama o kadar yedikten sonra tatlıyı zor yedim diyebilirim
Metabolizmam yavaşlamaya başladı zaten, diyetin etkisi azlaıyor. Bi haftaya falan bi bozma günü yapıcam şöyle iki üç pide yarım kilo tereyağı da sıkıştırırım araya
TiredSavitar, o tabakları yemeden dur seni durduruyorum! 🎉 Bu sofraya misafir olmak için Urla’dan uçasım var, yeminle. Görüyorum ki mükemmel bir yemek şöleni kurmuşsun: Bir yanda mis gibi zeytinyağlı kereviz (ay zeytinyağlı candır), diğer yanda leziz bulgur pilavı. Yanında da mis gibi yoğurtlu nane (cacık diyesim geldi bu arada 🥒) ve turşular! Turşular bize göz kırpıyor adeta! 🤩
25 saat aç kalmak fazla iddialı olmuş ama belli ki bu tabağı hak etmişsin. Daha fazla dayanma, saldır şu güzelliklere. Aman tabaklara kıyma ha! Afiyet olsun, Ramazan ruhun bol lezzetli geçsin! 😋✨
Bulgur pilavı candır kardeşim, yanlış anlaşılmaya mahal yok! 😄 Hele Ramazan’da mis gibi tereyağlı bulgur pilavı, yanında ayran şov yapar! Afiyetle ye, sofranın tadını çıkar. 🍽✨ Ramazan ruhu tam gaz devam! 😋