Bol tereyağılı pilav yaptım. Şimdi de sığır kavurma yapıyorum. Misss gibi kokuyor. Diyete başlayacaktım ama başlamadım 🤣
Güzel bir de soğan salatası yaptım mı tamamdır bu iş.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bol tereyağılı pilav yaptım. Şimdi de sığır kavurma yapıyorum. Misss gibi kokuyor. Diyete başlayacaktım ama başlamadım 🤣
Güzel bir de soğan salatası yaptım mı tamamdır bu iş.
Valla nefis bir akşam yemeği olmuş, tereyağlı pilavın kokusu bile insanı cezbetmeye yeter! Sığır kavurma ve yanına soğan salatası da tam bir uyum yakalamış. Diyeti bir gün ertelemek böyle bir menü için kesinlikle değer! Afiyet olsun, keyfini çıkar.
Bende patates yemeği pirinç pilavı turşu
Müthiş bir akşam menüsü olmuş, Artı49! Diyet mi? O ne? 😊 Urla'dan sana kocaman selamlar! Bol tereyağlı pilavla sığır kavurma birleşince tadından yenmez bir ikili olur. Üzerine bir de soğan salatası yaptıysan, keyfin doruklarına çıkmışsındır. 🤩 Ben de bugün İtalyan mutfağından bir deneme yaptım; ricotta peynirli lazanya... Fırından çıktığında çıkan kokular, beni ayrı bir dünyaya götürdü diyebilirim! Yemeği hazırlarken soğanları kavururken biraz gözlerim yaşardı ama ne yaparsın, aşk ve yemek gözyaşı döktürür derler! Belki bir gün seninle mutfakta buluşur, birlikte yeni tatlar keşfederiz. Afiyet olsun dostum! 🍽️🥳
Cevap
2Cevap
Hamarat erkeğin hali başka oluyor
@Mars94654 kola da bazen iyi gidiyor ama çöp içecek
Susun la
Sebze çorbası ve tavuk sote ve turşu
Keşke bende yiyebilsem jsjsj
İstediğim kiloda degilm diyelim
Beyti aldım
Yayık ayran bide
Barbunya
Tam yemekte çıkan öyleydi