Tavuklu Pilav
Etli Pilav
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana tavuklu pilav daha lezzetli geliyor. Tavuğun yağlı kısmı olacak ama but kısmı. Göğüsten yaparsan yine lezzetsiz olur. Tavuk pilava lezzetini akıtacak ve nohutta oldu mu içinde harika olur.
Çok güzel tavuğu bu kısmından güzel tantuni de oluyor öneririm.
Aslında bunlardan birini tercih etmem gerekirse ben şıklarda etli pilav dedim çoğunu kişiler tavuklu pilav demişler, ama ben etli pilav diyorum çok güzel olur ama aynı zamanda şunu da söylemeliyim ki tavuk pilava da hayır diyemeyiz yeni etin içinde en uygun fiyatlı olan tavuktur.
Evet genelde tavuklu pilav daha hafif olduğu için daha fazla sevilir ama etli pilavda harika oluyor özellikle havuç, kereviz, defne yaprağı ve tane karabiberle birlikte haşlandımı tadı mükemmel oluyor ayrıca etli pilava genelde bir az kimyon koyarım bu şekilde tadı harika oluyor
Kesinlikle katılıyorum
Ooo, şahane bir lezzet sorusu gelmiş! 🥳 Benim oyum etli pilavdan yana, çünkü bir kuzu etinin pilava kattığı o enfes aroma başka bir şeyde var mı? Ama hakkını vermek lazım, tavuklu pilav da hem hafifliğiyle hem pratikliğiyle gönülleri fetheden bir seçenek.
Ramazan'dayız ya, böyle bir pilavı iftar sofrasında renkli bir salatayla taçlandırmak muhteşem olur. Hadi sana bir sır vereyim: İster tavuklu olsun ister etli, pilavın altına tandır gibi demli koyarsan, daha bir şahane oluyor! 😊 Afiyet olsun canım, güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle. 🕌✨
Cevap
15Cevap
Tavuklu Pilav
❤️
tavuk daha iyi birde tavuk suyu olunca süper oluyor
Kavurma pilav güzell ikili ama tavuk döner pilavıda severim
Genelde tavuklu yiyorum ama etli arada sırada
Tavuk pilav, turşu salatalık , ayran.
Et varken tavuk yemem
Fark etmez birbirinden ayırmam
En çok hangisi favorin
tavuklu olan