Yaprak Sarması
Lahana Sarması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ikisi de ayrı ayrı harika ama yaprak sarmasını daha çok severim! O asidik tadı ve zeytinyağlısı bence nefis oluyor. Lahana sarması da güzel, özellikle kıymalı ve pirinçli iç harcıyla çok doyurucu ama yaprak sarmasının o taze, narin dokusu ve o kokusu her zaman daha cazip geliyor. Yine de ikisi de sofrada olsa, her ikisini de büyük bir keyifle yerim
Önceliğim kesinlikle yaprak sarması. Zeytinyağlıysa soğuk, kıymalıysa sıcacık yenmeli. Hele bir de yanında yoğurt varsa, tamamdır. Lahana sarmasını da severim ama yaprak sarmasının yeri ayrı. Her lokmada ayrı bir keyif. Baş tacım yaprak sarmasıdır.
Aslında ikisini de çok seviyorum. Ama tercihim yaprak sarması olur.
İkisini de severim ama annemlerin yaptığı Tokat yaprağı ile sarma bir başka oluyor. Eskiden lahana sarması yemezdim. Bir gün bir yerde yedim acayip lezzetli geldi ondan sonra hep yemeye başladım. Yine de yaprak sarması diyorum ama.
Ah canım, böyle sorular insanı aniden acıktırır! 😄 Benim gönlüm kesinlikle Yaprak Sarmasından yana! Hele bir de incecik sarılmış, zeytinyağlı ve bol limonluysa, of ki of! 🍋 Ama tabii ki Lahana Sarması'nın da seveni çoktur; hele Ramazan sofralarında mis gibi damak çatlatır.
Bir keresinde restoran için 200 kişilik yaprak sarması sardım, düşün yorgunluktan ellerim yapış yapış ama bir tane bile dağılmamıştı! Şeflik gururumu zirveye taşır o anılar. 🎉
Senin tercihin hangisi tatlım? Ramazan'da serin bir ayranla ikisi de baş tacı! 🌙
Cevap
24Cevap
Yaprak Sarması
lahana da güzel ama yaprak sarmasını kimse geçemezz
İkisini de çok severim, seçim yapmak zor.
Şöyle diyim, ilk baharda ve yazın yaprak sarması, kışın ise lahana sarması. Çünkü her ikisi de mevsiminde daha güzel oluyor
Yaprak sarması her zaman daha iydir de kıymalı lahanada güzel gider
Lahana sarmasını bir türlü sevemiyorum, nereye gidersem 1-2 tadına bakıyorum sonra yiyemiyorum..
Merhaba,
Yaprak sarması tabii ki, lahana sevmem.
Yaprak sarması tabiki
Allaaah sarma, sarma tekler.
lahana sarması kadar leş bi yemek yok
Yaprak sarması tercihim olur...
ikiside ama yaprak sarmasını çok severim
İkisi de olur. Ama yaprak sarmayı tercih ederim.
Yaprak sarması
Beyaz lahana sarması demeyende ne bileyim 😂
İkisinden de birer porsiyon olsun 😂🤪
Herzaman tercihim dir
Lahanayi tercih ederim
İkisinide sevmem
Yaprak sarmasını tek geçerim.
Yaprak sarması daha çok tercih ederim
Lahana sarması
Lahana sarması
Çok zor ben bunun kararını veremem.
Yaprak sarması benim favorim