Valla ben ayırt etmem ikisini de çok seviyorum, peki siz en çok hangisini seviyorsunuz?
Yaprak sarması
Lahana sarması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla ben ayırt etmem ikisini de çok seviyorum, peki siz en çok hangisini seviyorsunuz?
Lahaha sarması da güzel oluyor lakin pişme esnasında biraz çok fazla kokusu oluyor, ancak yaprak sarması benim için daha ön planda olduğunu söylemek daha doğru olur. Hatta yaprak sarması etli çok daha güzel oluyor 😊
yaprak sarması daha güzel gözüktü o yüzden yaprak sarması canım bile çekti evdekilere söyleyimde yapsınlar ya da hazır olarak satıyolarsa marketten alırım evin yerini tutmaz zaten
Cevap
29Cevap
Bu sefer de lahana sarması diyeyim.😄
Yaprak sarmasını daha çok seviyorum özellikle zeytin yağlı olduğu zaman gerçekten de güzel oluyor ama lahana sarması da güzeldir
bu soruda dünya geneli joker hakkımı kullanmak istiyorum gerçekten ve diyorumki seni veren gurbannn.
Anlamadım gurban ne demek istediğini 😃
Oy veremem ikisinin yeride ayrı beeeehhhh birine oy versem biri ağlar ikisinide yemeliyimm
Dimi ama 😂
İnsan ayırt etmeye kıyamıyor 😍😃
Yapmasını biliyor musun peki, olsa da yesek ya canım çekti, birde üstüne sarımsaklı yoğurt 😂😍
Hmm anladım marifetlisin yani 😃
Ya bir de oylamaya koymuşsun vicdansızz insan 'ikisi de' şıkkını koymaz mı 😀
Koymaz 😂
Lahana sarması çokk kötü hiç sevemedim o kadar yumuşak ki midem bulanıyor normal yaprak sarmasının da kölesiyim tabi skdnd
Lahana sarmasını tek geçerim Bizimkiler sararken içine birkaç tane kuşbaşı da koyarlar tencere birkaç dakikada biter😄
Her ikisininde yeri ayrıdır, değerlidir..
Ölümüne lahana tabiki sarımsaklı yoğurtlu üzerine yağ yakıcan of miss canım çekti 🥺🥺
Ben lahana sarması taraftarıyım bence daha lezzetli
@HappyHalloween uzaylısın
@kensizbarbie31 yoo ben oldum olası yaprak sarmasını pek sevmem en azından lahananın bir tadı var hafif ve baymıyor
Afiyet olsun aşkom
beyaz lahana ve kara lahana sarmasına doyamıyorum
sarma gerçekten yaprak oalrak çok güzel lahanyla ilk yapan hangi kafa ile yaptı bilmiyorum ama yazık kafana.
Bana niye laf söylüyorsun şimdi
Lahana da güzel öyle deme
İkisi de güzel. Ama lahanayı yapan da iyi yapıyor.
İkisi de çok güzel ama yaprak sarması bi tık daha severim
Yaprak seviyorum lahanayı kokusundan dolayı sevemiyorun
lahanıyı oldum olası sevmeidm yaprak sarmasını çiğ daha çok seviyorum pişmiş yoğurtla çok güzel gidiyor.
limonu sıkıcaksın yoğurtla of of yaprak sarmasından daha güzeli varsa oda kendim.
Yaprak sarmasıni tanıyorum senin gibi bir güzeli de tanımak istiyorum ne dersin 😂😍 adgdaac
sarma denilince aklıma bir yaprak sarması 2 tatlı olan sarma gelir.
O tatlının adı sarı burma olmasın
yani tercihe bile konmicak dereeece kötü lahana sarması asla sevmedim.
Ayy ikisine de bayılırım
İkisini de severim ama beyaz lahana sarmasına bayılıyorum, bir de kıymalı olursa efso
Off ikisi de yaa ama aşırı acıktım tam şu an önüme gelse...
Her ikisinide seviyorum ama yaprak sarmasıni bir tık daha çok seviyorum...
yaprak sarmasının aşığıyım ya cidden böyle bayılıcam birgün o olucak annişimin ellerine sağlık.
Her ikisinin de ayrı güzel tatları var
Kesinlikle
Ay ikisine de bayılırım
Aynen
İkisi de ama lahana daha severim
Aynen o bı tık daha üzerine sarımsaklı yoğurtla beraber daha lezzetli ama ikisi de lezzet bakımından şahane, yani yarışır 😂😍
Kesinlikle yap da yiyelim 😂
Bilsem seni mi kircam yaparım da 😂
Sen yap da yiyek 😃
Yok ugrasamam 😂
Aşk olsun yaaa 😂
Biliyorsun yapmıyorsun 😂
İşim gücüm var benim 😂
Ne yaprak ne lahana sarması en lezzetli si yari sarması 😁
yaprak sarması bu dünayya benim için gelmiş bir yemek hatta lezzet ya ne yemeği.
yaprak sarması varken lahana sarmasını asla yemem ama zorda kalırsam hayırda demem.
sarmanın diyarı değil de annemin ellerinden yediğim zaman allah diyorum ya allah.
sarmadenince aklıma tek yaprak geliyor o derece alakasız bu lahana.
Yaprak sarması
yaprak sarması lahan sarması ile karşılatırılmicak kadar iyi hatta iyi dememek için nedeni yok.
canım halam aklıma gelir hep cidden çok güzel yapardı ama şu an kimse onun gibi lezzetli yapmıyor.
Yaprak sarması tabi ki 🥰
Ayyy lahana tabi olsada yesem acılı salçalı missss
Ben yaprak sarması seviyorum
Yaprak sarma daha çok seviyorum
Yaprak sarması
Her türlüsü ayırt etmiyoruz yiyoruz 😂
Zeytinyağlı yaprak sarması 😋
Net yaprak sarmasi. Şaşmaz
Beyaz lahana sarması❣❣
Yaprak sarması. Lahana sarması çok kötü ya.
Zeytinyağlı ve bol nar ekşili yaprak sarması 😋
Lahana sarması daha çok seviyorum
Yaprak sarması.
Üzüm
Üzüm ne alaka şimdi 😃
Üzüm yaprağı ile yapılan sarma işte
Yaprak sarması güzel
Zeytinyağlı off 😍😂
İksisinide sevmem ama tercihim yaprak sarması
Yaprak sarması 😋
Yaprak Sarması
Yaprak sarması