Yeme & İçme Yaprak sarması mı, lahana sarması mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gncl Yaprak sarması mı, lahana sarması mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. İkisininde çok severim. Seçim yapmam gerekirse yaprak sarmasını tercih ederim.. 2 0 Yorumla
Suhevda Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lahana bence yaprak sarmasından daha güzel yerken hiç baymıyor 3 1 Yorumla Mendevil +1 yıl Katılıyorum ☝️ Yorumla
_каянаn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Lahana sarmasını da yaprak sarmasını da bir tepsi olsa tek başına yerım. Ikısıde aynı tatlılıkta benim için 1 0 Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yaprak sarması. Bol limonlu. Beyaz lahana da severim. Kara lahana sevmem 1 0 Yorumla
Mançolojist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Heheh bi Egeli olarak pırasa hariç zeytinyağlıların alayını severim ama en önce yaprak sarması 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Daha çok yaprak sarma yiyorum 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Lahana yaprağın getir götürünü yapar 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Lahana 1 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Lahana sarması 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Yaprak 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 621 cevap paylaştı. Lahana 1 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Yaprak 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Yaprak 1 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Biber dolması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İki seçenek vermişim değil mi? Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Doğruu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İkisininde çok severim. Seçim yapmam gerekirse yaprak sarmasını tercih ederim..
Lahana bence yaprak sarmasından daha güzel yerken hiç baymıyor
Katılıyorum ☝️
Lahana sarmasını da yaprak sarmasını da bir tepsi olsa tek başına yerım. Ikısıde aynı tatlılıkta benim için
Yaprak sarması. Bol limonlu. Beyaz lahana da severim. Kara lahana sevmem
Heheh bi Egeli olarak pırasa hariç zeytinyağlıların alayını severim ama en önce yaprak sarması
Daha çok yaprak sarma yiyorum
Kesinlikle yaprak sarması 🤤
Tabiki de yaprak sarması
Lahana yaprağın getir götürünü yapar
İkisi de
Yaprak
Lahana
Lahana sarması
Yaprak sarmasi
Tabii ki yaprak
İkiside ayrı güzel
yaprak