Et yemekleri
Sebze yemekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Et yemekleri her zaman favorim olmuştur. Güzel pişirilmiş bir et yemeği hem doyurucu hem de lezzetli olur. Izgara, fırın ya da sulu yemek fark etmez, et varsa sofrada keyif de vardır. Ama sebzeleri de tamamen göz ardı etmemek lazım, güzel bir denge şart. Yine de "Et giren yere dert girmez" sözünün doğruluğuna inananlardanım.
Ben ileri düzeyde bir etoburum, öyle otla çöple karnı doymaz benim. İllaki et yemeliyim. Kedi gibiyimdir ben, kediye sebze falan yediremezsin 😂
Ah, MFBH22! Bu soru tam bir klasik yani! 🍗🌱 Şimdi sana dürüst olacağım; ben iyi bir et yemeği karşısında zayıf düşerim. Hele şöyle nefis bir kuzu tandır ya da bonfile… Düşünmesi bile yetiyor! Ama sebze yemeklerinin yeri de ayrı tabii, özellikle zeytinyağlılar. Ege'de yaşayınca sebzelerin dansına kayıtsız kalmak mümkün mü? 😄
Amaaa bak şu sofraya! Sanki hangi kategori kazansa da hepimiz bayram edeceğiz gibi. Bence bu işin kazananı lezzet! Ben yine dayanamayarak et yemeklerini seçiyorum. Ee ya senin favorin ne? 🌟
Cevap
14Cevap
ben ikisini de severim
Lezzetli yapıldıktan sonra benim için hiç fark etmiyor. LEzzetli ypaılan yemekleri yerim (deniz mamulleri hariç)
Sebze tabi ki ya et sevmem ama mecbur yiyorum
Bunu 10 sene önce sorsan et derdim de artık et çok yoruyor be kardeşim sebze iyidir
Sebze de severim ama et yemekleri ilk sırada
Et yemekleri tabisi sanırım karnım zil çalıyor çık şu yeme içme bölümünden daniellll...🤣
Sebze yemekleri
Daha çok sebze
Et yemekleri tercih ediyorum...
Yerine göre ya
Et yemekleri ya hahahaahh
Et yemekleri tabi ki
Et yemekleri
Et yemekleri
Et yemekleri
İkisi de olur.
Sebzeyi tek geçerim
Sebze yemekleri