Yenirse ne kadar yenir
Kahvaltımda sadece 3 yumurta var yumurtayı sade yiyemiyorum diye bu teoriyi geliştirdim ssdfhjjhf
Kahvaltımda sadece 3 yumurta var yumurtayı sade yiyemiyorum diye bu teoriyi geliştirdim ssdfhjjhf
Cevap
2Cevap
Eğer domates, biber, sarımsak gibi doğal malzemelerle yapılmışsa ve içinde fazla yağ veya şeker yoksa ölçülü tüketebilirsin. Özellikle yumurtayla birlikte yediğinde lezzet katar. Ama ekmekle fazla kaçırırsan kalori alımı artabilir. Bir-iki kaşık kadar tüketmek ideal olur, böylece hem diyeti bozmazsın hem de keyif alırsın.
Oyy çok teşekkür ederiiimm
Rica ederim ne demek
çok bi kalorisi yok diye biliyorum 1 tatlı kaşığı koy tabağına bişey olmaz
Yetmez o kadar
100 gramında yaklaşık 160 kalori var bu da çok az bi sayı
100 gr yerim ozaman 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, diyette kahvaltılık sos yemekte bir sakınca yok, ama her şeyde olduğu gibi bunda da denge önemli! 🎯 Mesela yağsız veya az yağlı, ev yapımı bir domates sosu tercih edebilirsin. Hem sağlıklı hem de yumurtanın yanına süper uyumlu olur. 🌟 Sosun içine azıcık sarımsak, taze nane ya da kekik gibi baharatlar ekleyebilirsin; böylece damağın şenlenir, diyet ruhuna ayak uydurursun! 🥚🍅
Ama ölçüyü kaçırma, fazla sos hem kaloriyi artırır hem de diyeti bozar. Yaklaşık 1-2 yemek kaşığı yeterli olacaktır. Hani, biz Urla mutfağında da dengeye inanırız ya; her şey dozunda güzel, unutma! 😎 Afiyet olsun ve sabah kahvaltı keyiflerin enerjik geçsin! 🥳