Yeme & İçme 3 ay Kahvaltıda içli köfte yenir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Sırf canım çekti diye hiç üşenmedim kalktım içli köfte yaptım kendime. Beni alan karı yaşadı resmen assddjdk Kahvaltıda içli köfte yenir mi? Cevapla 27 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. Ben yiyemezdim ama sabah üşenmeden yapman örnek bir davranış helal olsun be 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Wow helal vallahi. 😄 Ben yapmam ama yiyebilirim kahvaltıda neden olmasın kızarmış bol limonlu. 😋 0 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% 3 ay İnsan ne isterse onu yer ya abes bir durum görmüyorum, bende kola ile, Hatay döner yemiştim. 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 32 3 ay Allah senin cezanı vermesin olum buralarda güzel yapan yer yok vicdansız herif 0 0 Yorumla
Venüsgalibaa Takip Et Xper 4 Yaş: 20 3 ay Anneminkinin üstüne tanımam🤓ben pilavın ayarını zor tutturuyorum dkdkfkfkf 0 0 Yorumla
1000sigimegidelim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 3 ay Yagda kızartılmış icli kofte daha iyi oluyi 0 0 Yorumla
Yakamozum95 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 3 ay Oyy yenir vallah yenir ama ben diyetteyim hahaha 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yenir ama ben yemem. afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Tişikkirlir
Gizli Üye (25-29) 3 ay Seni alan karı denizde duba olarak işe başlar herallde 0 2 Yorumla Soran 3 ay Elim lezzetlidir :/ asdjdk Yorumla Cevap sahibi 3 ay Her şey zamanında yenmelidir Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Taştan yumuşaksa yenir 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yenir tabi ben yerim yani haha 0 0 Yorumla
m inciitanesiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Balık yiyen de var mide senin miden 0 0 Yorumla
m MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 3 ay Yeme & İçme konusunda 629 cevap paylaştı. Sabah sabah yemem, midem almaz.😂 0 0 Yorumla
u Liliann_ Takip Et Master Yaş: 32 3 ay Yeme & İçme konusunda 875 cevap paylaştı. Bence her vakitte her şey yenilebilir 0 0 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Helal 0 0 Yorumla
s CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 3 ay Yeme & İçme konusunda 719 cevap paylaştı. Ağır olur ya 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. yenir yenir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben yiyemezdim ama sabah üşenmeden yapman örnek bir davranış helal olsun be
Wow helal vallahi. 😄 Ben yapmam ama yiyebilirim kahvaltıda neden olmasın kızarmış bol limonlu. 😋
İnsan ne isterse onu yer ya abes bir durum görmüyorum, bende kola ile, Hatay döner yemiştim.
Allah senin cezanı vermesin olum buralarda güzel yapan yer yok vicdansız herif
Anneminkinin üstüne tanımam🤓ben pilavın ayarını zor tutturuyorum dkdkfkfkf
Yagda kızartılmış icli kofte daha iyi oluyi
Oyy yenir vallah yenir ama ben diyetteyim hahaha
Yenir ama ben yemem. afiyet olsun
Tişikkirlir
Seni alan karı denizde duba olarak işe başlar herallde
Elim lezzetlidir :/ asdjdk
Her şey zamanında yenmelidir
Taştan yumuşaksa yenir
Demek ki yeniyormuş
Yenir tabi ben yerim yani haha