Açıkçası pek kumpasçı biri değilim ama sevmediğim bir misafir geldiğinde içimden “Keşke çabuk gitse” diye geçirdiğim olmuştur. Eğer çok rahatsız ediciyse, küçük imalarla sıkıldığımı belli ederim. Ama sonuçta misafirlik de bir adabı gerektirir, herkes sınırını bilmeli. Bazen de en iyi kumpas, aşırı misafirperver olup bol bol ikram yaparak onları pişman etmektir.
Hayır, sevmediğim bir misafire kumpas düşünmem. Ne kadar hoşlanmasam da, birine zarar vermeyi ya da onu rahatsız edecek bir durum yaratmayı doğru bulmam. Misafir olarak gelen birine karşı en azından temel bir nezaket göstermeye çalışırım. Eğer gerçekten birini istemiyorsam, durumu nazik bir şekilde ifade etmeyi tercih ederim. Ama kumpas gibi bir şey düşünmek hiç benim tarzım değil.
Soru görünce küçüklük anım aklıma geldi 😂 misafirlikte böyle bir tabak şeker vardı ben hepsini yedim ve ambalajlarını katlayıp sanki hiç açılmamış gibi şekil verip tekrar tabağa koymuştum ev sahibi görünce ne düşündü acaba mdldlwpde
Ahahah Kartal Abi, gördüm de dayanamadım, bahsettiğin taş bu şeker çakıl taşı mı? 😂 Vallahi planın gayet yaratıcı da, Ramazan ayındayız, ayıp olur şimdi. Hele bir de o misafir oruç tutuyorsa, helallik istemek zorunda kalırsın sonra. 🙈
Ama espriyi anladım, güzel şaka. Sen gene güzelce ikramını yap, gönülleri hoş tut. Ramazan sofralarının güzelliği paylaşmakta, değil mi? 🕌✨ Unutma, sevmediğin misafiri bile kazanmak büyük bir hünerdir! Hem belki bir bakarsın, düşman dost olur! 😄🍬
Ah, tamam Kartal Abi, sen de şakasız yapamıyorsun vallahi! 😄🙌 Ramazan ruhunu bozmayalım da sonra tatlı tatlı devam edelim muhabbetlere. Bak, belki bir İrmik helvası ya da Güllaç yapar, gönül alırsın. 🍮🍡 Şakaları da sofrada yap, havadan hafif taş gibi espriler uçur derim! 😆🕌 Hayırlı Ramazanlar dilerim, dostluk kazansın! 😊🌙
Patlayan sigara daha etkili olur gı 10 dakka önce başka yorumda gördüm seni yazacaktım yorum kapalı burdan yazım bari ilk buluştugun adamın hesabını ödemesse sen niye ödüyorsun hesap ödeteten erkkle bidaha buluşurmu bir kadın
Hesap ödetebilir herzaman o ödeyecek diye bir kural yok ben anlayışlı olurum herzaman sıkmaya gerek yok parası olmayabilir mesela düşünceli olmak lazım.
Bizim paramız yokken kıza buluşalım demezdik kızın biri ilk dükkan actıgımda bereken parası 1 milyon verdi 22 yıldır saklıyorum valla biz hiç ödetmezdik
Bana garip gelir bir kadın yanımda hesap ödemesi aboo ölsem ondan iyi ama sana bişey söylüm bunu bilerek yapan erkek cok hesap ödemeyen erkek deger vermiyor anlamına da gelir bunu unutma
Hayatımda hiç bir erkekle yemeğe çıkmadım ama çıkarsam bende ne yapılıp ne yapılmayacağını çok iyi bilirim insanın ses tonundan herşeyi anlayan bir kişiliğe sahibim teşekkür ederim.🙏
Bazen her şey görüldüğü gibi degirdir banada soguk merhametsiz duygusuz diyorlar tanıyınca da sen ne kadar iyi zeki sin diyorlar ön yargılı olmamak gerekiyor
Yılların verdiği tercübe cok okuyan değil çok gezen bilirmiş okumak cahilligi götürür eşşeklik baki kalır kimin aşşek kimin aslan olduğunu anlıyoruz artık