Misafir sevmeyen var mı?

Cumartesi günü 9 arkadasim gelecek diye 1700 tl masraf yapip börek, pasta vs hazirladım 2 kişi geldi. 1 kisi daha gelecekti ama saat 9, 10, 11, 12 yani saat başı "geliyorum şunu alayim mi yazdı" gelenlerle hicbir sorun olmadı eğlendik de saat 2de kalktılar ve yatıp uyudum. Saat 4te gelemeyen arkadasımız askim kapinin oradayim diye aradı. Bir açmiyim dedim ama vicdanim el vermedi. Cumartesi sabah 9dan aksam 8e kadar hazirlik-temizlikle gecmisti hic uyuyamamistim. Cumartesi gece 4ten sabah 9a kadar oturduk. Muhabbet de cok sarmamisti aslında. Ertesi gün kız aksam 9da kalkti o kadar sinir oldum ki tümmm günümü yedi. Bir bok da yapmadık. Bir ara bulasiklari yikiycam diye tutturdu cok pimpirikliyim o konuda ama cok da yorgunum. 5dk da tum hepsini yikadi geldi. Karsi komsumun balkonu mutfaga bakiyor bugun mutfaga girdim. '"Kız o bulasiklari tekrar yıka kız sungeri tuttu yikadi bulasik selesine koydu" dedi belli zaten dünkü yemek kokusu duruyor bu arada bu kız aşcı... üzerine sohbet sarmayınca strese girdigim icin birkac özel bir sey anlattım lise maceralari kisisel degil ama gerek de yoktu yani. Daha da eve misafir almam ilk ve son oldu. Birde enerjimi tazeledigim yer evim bence eve giren kisi cokomelli

Misafir sevmeyen var mı?