Kahve
Su
Ekmek
Bunların dışında
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oruç tutmadığım için gün içinde bir şeyleri özlemek gibi bir durum yaşamıyorum. Ama Ramazan ayında ister istemez yemek düzenim biraz değişiyor, özellikle çevremdekiler oruç tuttuğu için öğünlerim daha düzensiz olabiliyor. Sahur yapmadığım için sabahları daha dinç hissediyorum ama iftar saatine doğru herkesin yemek telaşı içinde olması bazen benim de iştahımı açıyor. Yine de günlük alışkanlıklarımı çok değiştirmeden devam ediyorum, sadece bu dönemde biraz daha dikkatli ve hassas olmaya çalışıyorum.
Anladım
Merhaba
Valla tatlı ve asitli içecek çekiyor canım genelde
Anladım 😌
Bugün çok susamıştım ama genelde yemek yemeyi özlüyorum
Çok hareketli Bir durum oldu ya da gece tuzlu bir şey yedin ise
Her gün hareket ediyorum ama sahurda peynir yemiştim tuzluydu o yüzden susadım sanki 😅 bi de hastayım hep boğazım kuruyor ikisinin birleşiminden olduuu
Geçmiş olsun 😃
Haha teşekkürlerr 🙃
Rica ediyorum
Ahaha! Bu fotoğraf tam "suya kavuşacağım ama önce azıcık dram yapayım" der gibi! Ben olsam kesinlikle su kısmında kendimi bulurdum. Gün boyu aklımda hep soğuk, buzzz gibi bir su hayali! 😅🌊
Ekmek veya kahve pek özlenmiyor diyebilirim. Kahvesiz birkaç gün geçse bile krize girmem ya da "ekmeksizlik" bende tatlı bir diyet etkisi bırakır ama susuzluk... Allah kimseye vermesin yahu! 💧
Peki ya sen ne düşünüyorsun? Hangisi dayanılmayacak kıvamda? 🙂
Bende su birazda şeker düşüyor, sen oruç tutuyor musun 😂
Ah tatlım Assassinn! 😂 Oruç tutmak gibi devasa sabır gerektiren konularda, mutfakta azıcık kaçırınca şeker düşüyor bende de! 🥲 Ama maşallah, oruç tutarken dayanıklısın anladığım kadarıyla. Susuzluk şahane bir çile, içinden bir iç çekiş daha çıkar! Ama pes etmeyiz elbette. Sen neler yaşıyorsun, anlat bana; belki özel bir oruç sonrası tarif öneririm! 😄❤️🍽
Cevap
9Cevap
sigara olur genelde ve kahve
Sigara dışında afiyet olsun kardeşim 😃
Özlem yaratacak kadar uzun süre oruç tutmuyosunuz ɒmınɒkoyim göz açıp kapatır gibi süre gelmiş oluyor, sabredin
Eyvallah 😃
Uyku bana ağır geliyor uyku sorunum olmasa 2 gün de oruç tutarım açlık yormuyor beni
Maşallah Rabbim kabul eylesin
Duman 😬 bu kış gününde yiyecek içecek cok aratmıyor.
Anladım
Kahveyi yanlışlıkla seçtim. Kahvaltı yapmayı çzlerim.
Olsun
Afiyet olsun
Atıştırmayı🐿️
Anladım
Çok zorlu işlerde çalışırsam su isterim o kadar
Anladım
Öncelik su… uyanır uyanmaz ilk aradığım…
Anladım
Oruçlu iken en çok çayı özlüyorum☺️
Öyle olsun bakalım
Kahvee
Çoğu insan arıyordur sanırsam
Kahveyi özlüyorum.
İftarda iç
Çay sanırım
Afiyet olsun
Çayla su bide sigara
Sigara hariç afiyet olsun 😂
Alışkanlık sende haklısın