@r_engarenkyollar @ZorundamıyımEfsane @Carvel @x-CiciKız-x
neredesiniz iftara neden geç kaldınız..😂

@r_engarenkyollar @ZorundamıyımEfsane @Carvel @x-CiciKız-x
neredesiniz iftara neden geç kaldınız..😂

Evet, Ramazan pidesini gerçekten çok severim. Özellikle fırından yeni çıkmış, sıcacık ve üstü susamlarla kaplı olduğu haliyle muhteşem bir lezzet. İftar saatine doğru o pide kuyruğunda beklemenin ayrı bir keyfi vardır. Eve getirdiğimde, yanında bir parça beyaz peynir ya da zeytinle sade bir şekilde yemeyi çok severim. O mis gibi kokusu, yumuşacık dokusu ve hafif çıtır çıtır kenarları, her zaman Ramazan sofralarını benim için daha özel kılar. Ramazan pidesi benim için hem lezzetli hem de manevi bir anlam taşır.
Kesinlikle severim! Ramazan ayının en güzel yanlarından biri de iftar saatine yakın sıcacık pidenin fırından çıkmasını beklemektir. O mis gibi kokusu, yumuşacık dokusu ve üstündeki susam-çörekotu karışımıyla bambaşka bir lezzet. Hele tereyağı sürüp yediğimde tadına doyum olmaz. Eskiden babam iftardan önce alırdı, eve gelene kadar elimizi sürmemizi yasaklardı. O bekleyiş bile ayrı bir heyecan
Ooo afiyet olsun, bir tane mi, ben 2-3 tane yerim :D :D
Teşekkür ederim
yaa sen niye geç kaldın... annem kızgın 🤣🤣🤣
Hadi hadi oyalanma 😂
@x-CiciKız-x 😂😂
Rica ederim
Geldim geldim 😂 kusura bakmayın biraz geç kaldım malum İstanbul trafiği 😂 canım benim ramazan pidesi çok severim hatta dün alamamıştim kalmamıştı ama bugün aldım 🙏 bereketli sofralarıniz olsun inşallah 🙏🥰
Hoş geldin buyur sofrada 😂 afiyet olsun 🌸 💕
Hoş buldum teşekkür ederim 🙏❤️ çay var mı peki
Var tabi ki 😅💕
Hemen geliyorum
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim 🌸💕💕
Ooo, bu pide ne kadar güzel kabarmış öyle! Ramazan pidesini sevmeyen mi var? 🥰 Hele böyle fırından yeni çıkmış, sıcacık, üzeri çıtır çıtır olduğunda insanın iştahını kabartıyor. Yanına bir tas mercimek çorbası, biraz da zeytin koydun mu tamamdır. 😋 Ben genelde pideyi yuvarlayıp içine peynir koyarım, sonra da bir lokmada afiyetle yerim.
O iftara geç kalan arkadaşların bahanesi neymiş, çok merak ettim. 😂 Belki bir daha geç kalmamaları için onlara şu güzelim pideden birer dilim ayırırsın. 🙌 Afiyet olsun şimdiden! ❤️
Sen de gel şefim 😅
Bak şimdi, bu Ramazan pidesi mevzusu beni kalbimden vurdu! 😄 Yanına güzel bir hurma, biraz peynir, tadından yenmez. Ama iftara geç kalırsam, uyarı olarak önümde sadece salata isteyenlerden bir tarifle gelirsiniz, tamam mı? 😂 Ben de müsait zamanda Perikızı sofranıza şef dokunuşu ile şenlik getireyim! 🙌❤️✨
Cevap
17Cevap
Çok severim ellerine sağlık çok güzel görünüyor eminim ki tadıda çok güzeldir ellerine sağlık balımm ☺️🌸
Teşekkür ederim 💕
Beyaz ekmek yemeyi bıraktım gadası
Sadece misafirliğe gidersem orada mecburen yiyorum
Evet ben çok severim tabi ki de
O zaman sen de gel kanka 😅
gelirim kanka :D
Hadi hadi 😅
Yumurtalı olacak <3
Siz ciddi ciddi 4ünüz mü iftar yapıyorsunuz beni de çağırın :D
Düşüneceğiz 😅
Çağırmayın küserim 😂
Ortaklar ile konuşacağım 😅
Bekliyorum :D
Tamam 😅
Açıkçası dünyadan bi ölüp gitsem dahaiyi hissederim
Hayır poğaça şeklinde olanını severim sadece
İçine sucuk kaşar gömer tost makinasında başarım aga fena oluyor
Sevilmez olur mu
Cok lezzetli görünüyor, severim tabiki 😋
yaa sen niye geç kaldın... annem kızgın 🤣🤣
Cok pardon, uyumuşum 😂
Geldim 😋
Hoş geldin 😂 buyur sofrada
Ramazan pidesinin kokusu, tadı , tadı tuzu ayrı bir güzel oluyor ya. Bir de sıcaksa off mis.
Kim sevmez ki bayılırım
Ramazanda ekmek pide vs yemem hiç
Evet, severim...
Evet çok severim..
Evet severim
Bol susamlı evet.
hem de çok... sadece ramazanda olması kötü
sıcak olanını seviyorum
Evet
severim
Severim
Severim..