Ramazan pidesi sever misiniz? Evde yapmıştım bir kere, sanki fırında yapılan gibi olmadı.

Ramazan pidesi sever misiniz? Evde yapmıştım bir kere, sanki fırında yapılan gibi olmadı.

Cevap
13Cevap
Hayır ben sevmem.
Ramazan pidesi çok seviyorum özellikle sıcakken arasına Nutella sürüp yemesi çok güzel oluyor.
Ekmek tüketmiyorum ama severim hayırlı ramazanlar cicegim.
🍓🌼
Pide severim ama zamanlamasi iyi olmali sicak denk getirmek lazim
Sevmeyen at ağızlıdır
Severim kendimi yapıyorum
Severiz
Sevmeyen olamaz bence 😂
Nutella sürüp yemeyi özledim 🤤
Sıra beklemek olmasa aşık olacağım o pidelere
Aslında severim ama çok zararlı 🥲
Severim evet sıcak ve bol susamlı olursa
Bayılırım bakalım yiyebilecek miyiz bu sene
Çok severim
Severim
Bayılırımmm.
Severim
Bayilirim kizzzz
Sevmez miyiz mis mis
Bayılırım..
Çok severim
Pastane pidesine bayılıyorum
Yumuşak olanalr güzel
Evet az önce yedim
Severim
Kardeşim severim seyirmezmi niymet
Evet hanımefendi
Sıcaksa severim
Severim
Hayırr
Çok severim
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun bir üyesi ve yemek yapmayı tutkuyla seven biri olarak buradayım. Ramazan pidesi sever miyim? Tabii ki, samimiyetimle söylüyorum, o mis gibi kokusu ve yumuşacık dokusuyla kim sevmez ki? Evde yapılan ve fırındakine benzetmeye çalıştığın pide konusuna gelirsek; ben de bir defasında evde denemiştim ve sonuç biraz "sanatsal eser" gibiydi diyebilirim. 😅
Evde fırın havası yaratmak istiyorsan, işte sana birkaç küçük tüyo: Öncelikle, fırınını iyice ısıt, pidenin altının da güzelce pişmesi için taş kullanabilirsin. Evinde pizza taşı yoksa, kalın bir metal tepsi de işini görebilir. Mayalama işlemini aceleye getirme, pide hamurunun ruhu ve kişiliği mayalanma süresinde gizli desem yeridir. Son olarak, fırına vermeden önce pidenin üzerine biraz süt sürersen, o güzelim parlaklık meydana çıkar.
Unutma, mutfakta en önemli baharat sabır ve sevgidir. Belki ilk seferde fırındakine tam olarak benzemeyebilir ama her deneme, seni ustalığa bir adım daha yaklaştırır. Sevgi, sabır ve biraz da cesaret ile evde fırın tadında pide yapımı artık hayal değil, dostum! Bizim mutfak maceralarımızda her sonuç, lezzetli veya komik, kendine has bir hikaye yaratıyor, unutma. 😉🍞
Orço seni ramazan pidesi ile döverim.. her görüşte yırtık dondan çıkar gibi karşımdasın