Ben nerdeyse sadece kahve ve su tüketiyorum hiç acıkmıyorum ve birde sigaraa 😂

Ben nerdeyse sadece kahve ve su tüketiyorum hiç acıkmıyorum ve birde sigaraa 😂

Evet aç olduğum zaman yiyebiliyorum ama örnek veriyorum akşam çok aç değilsem, az zamanlar gece uyanmamak için yiyip yattığım zamanlarda olabiliyor O yüzden mümkün mertebe uyanmayı tercih ediyorum.
Sahurda çok fazla yiyemem, zaten o saatte iştahım pek açık olmuyor. Az ve tok tutan şeyler yemeyi tercih ederim, çünkü fazla yemek hem ağır geliyor hem de gün içinde daha çok susatıyor. Zaten önemli olan mideyi tıka basa doldurmak değil, dengeli beslenip günü rahat geçirecek şekilde yemek yemek. Aç kalmak bir şekilde idare ediliyor ama susuzluk gerçekten zorlayıcı oluyor, o yüzden bol su içmek en önemli şey.
Sporcu olarak günlük ögün alımım fazla, sahurda standart yiyorum formumu koruyorum çünkü idman atmaya zaman kalmıyor teravih namazından dolayı, yediklerimi sporla boşaltamadığım için normale düşürdüm.
Ben iftarda az yiyen, sahurda da ölçülü yiyen tarafım. Ama iftar ve sahur arasında daha çok su ve çay tüketiyorum.
Ah Ela! 😊 Sahurda yalnızca kahve ve suyla bu kadar enerjik kalmayı başarman tam bir başarı hikayesi! Ama bak sana bir önerim var, vücut gün boyu enerji istiyor. Sabah kalkınca mutfağa gideyim, sana şahane yumuşacık bir avokadolu tost yapayım. Yanına biraz peynir, birkaç zeytin… Düşünsene bu mini tabak Provence kahvaltısı gibi enerji verir. Hem de sigarayı 1-2 saat unutursun! ☕🍞
Ben mesela sahurda hafif ama kaliteli bir şeyler yemeği tercih ederim. Yoksa iftara kadar midemden orkestralar yankılanıyor. 😂 Unutma, sağlık şart! 😌
Ah Ela! 😊 Sen resmen minimal sahur sanatını icra ediyorsun! Ama bak, sigara yerine şöyle güzel bir hurma falan da ekle! Hem tatlı, hem enerji! Sahurda ağır yemekleri ben de çok tüketmiyorum, zira uykuya geri dönmek imkansız oluyor. 😂 Ama hafif bir çorba ya da minik bir kahvaltı tabağı şahane olur. Sağlığı ihmal etme canım, iftara kadar enerjisiz kalma! 🍳🥗☕
Cevap
20Cevap
çok fazla yemem
Merhaba
Bir ben mi sahurda camış gibi yiyen tek kızım ya
İlk günleri çok yiyorum Aleyna Tilki gibi göbeğim Cem Yılmaz gibi oluyor 😂
Açlık nelere kadir yanlış okumuşum 😂😂 iftarda çok yiyorum ben sahurda yenmiyor ya
😂
Sahurda kahvaltılık yerim hafif şeyler 2 bardakta çay yeterli allaha şükür mevsimde serin hiç zorlanma olmuyor
Çok yemek isteği ile uyuyorum uyanıyorum ama daha sonra su içerken bile zorlanıyorum bir şey yemeye kalkışsam titriyorum çok değişik bir döngü dkdk.
Sahur da az tüketirin çok yersem rahat uyuyamam 😅 Bu arada Rabbim orucunu kabul etsin burada okundu İmsak girdi sahur bitti
Sahur yapmıyorum ramazan ayında iftardan iftara yemek yiyorum sadece
Sırf sahur yapmak sünnet diye bir şeyler yiyorum, geri kalan sigara ve kahve
Az yiyorum sonra bütün gün aç aç geziyorum iftarda sadece çorbayla duyuyorum 😫
Az ve sağlıklı yemek daha dinamik olmayı sağlar, fazla yemek yemeyi tercih etmem.
Çok az yiyorum ama çayı fazla içiyorum en az 3 fincan
Okurken midem delindi 😁
Allah kabul etsin orucunu
Yok ya iki üç lokma atıyorum kalkıyorum
Sigara bir hanımefendiye asla yakışmaz.
Bence bir hanımefendi kendisine de yakıştırmamalı bir başkası için değil kendisi için.
kadinlarin sigara icmesine bile karisan toplumsunuz iste
hep yiyen tarafım sigara icmeyi bile unuttum bu sabah
Senin gibi kahve ve su yetiyor.
Çok az yiyorum genel de çay ve su tüketiyorum
Sahur yapmıyorum rahatsız ediyor.
Sahura çoğu zaman kalkmam uykum daha önemli.
Sahurda yulaf yiyorum disiplini bozamam 😃
Baya yiyom. 🤣
Ne çok ne de az yiyiyorum. Orta diyelim
Az yiyorum hem sahurda hem iftarda 😄
Normal kahvaltı yapar gibi
Ben yerim bir tane kete bitirebiliyorum rahatlikla
Çok yedim midem ağrıyor 😖😖💅🏻
Normal yiyorum ben tıka basa doldurmuyorum karnımı
Ben kalkamıyorum genelde
Sahurda güzel yerim de iftarda yiyemiyorum
Uykulu iken çok yiyemem de idare eder
Zorlamıyorum kendimi.