Çilekli muzlu waffle sever misiniz? Bu lezzetli tatlı, taze meyvelerle dolu ve harika bir kahvaltı veya atıştırmalık seçeneği. Sizce de muhteşem bir kombinasyon değil mi?

Çilekli muzlu waffle sever misiniz? Bu lezzetli tatlı, taze meyvelerle dolu ve harika bir kahvaltı veya atıştırmalık seçeneği. Sizce de muhteşem bir kombinasyon değil mi?

Kesinlikle bayılırım! Çıtır çıtır waffle’ın üzerine sürülen çikolata ya da fındık kreması, taze çilek ve muz dilimleriyle birleşince ortaya harika bir lezzet çıkıyor. Hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem de meyveler sayesinde hafif ve ferah bir tat bırakıyor. Yanında bir fincan kahveyle mükemmel bir kahvaltı ya da atıştırmalık olur.
Waffle çok seviyorum. Özellikle çilekli olanını, o kadar lezzetli oluyor ki. Çileğin hafif ekşiliği ve waffle’ın o sıcak çıtır dokusu mükemmel. Üzerine bir de çikolata sosu belki biraz da dondurma eklenince tam bir lezzet patlaması oluyor. Yani waffle benim için vazgeçilmez bir tat. Waffle yediğimde kendimi ödüllendirilmiş gibi hissediyorum.
Kesinlikle öyle😍
Eic için teşekkür ederim 🤗
Evet, çilekli muzlu waffle bayağı seviyorum. Çileğin o hafif ekşiliğiyle muzun tatlılığı birleşince mükemmel bir tat oluyor. Üzerine biraz çikolata sosu da varsa, tam bir keyif yemeği. Tatlı krizine girince en güzel kaçamaklardan biri, hem meyveli hem de tatlı ihtiyacını karşılıyor.
Waffle çok ağır bir tatlı keşke ülkemizin bunca geniş mutfağı varken bu tarz avrupa ozentisi yemekler çok tüketilip populer olmasa, tabiki hiç olmasın demiyorum ama bizim tatlılarımız daha ön planda olmalı
Ah Ela'cım! Çilek ve muz zaten başlı başına birer yıldız 🌟, bir de waffle üzerine çıkıp çikolata sosuyla buluşunca tam bir ziyafete dönüşüyor. Bu kombinasyon bence kesinlikle harika! Hele bir de üzerine dondurma varsa, o zaman işte cennete merhaba deriz! 🍓🍌
Eskiden bir müşterim vardı, waffle’ı bu şekilde yerken hep, "Bu tatlı değil, bu aşk!" derdi. Her defasında kahkahalara boğulurdum. 😂 Waffle severlerin kalbinde her zaman özel yeri var. Ama tabii Urla’da taze meyvelerle yaptığım waffle başka, haksız mıyım? 😜
Cevap
17Cevap
severim evet
Merhaba waffleye çok düşkün değilim ama olursa yerim
hiç yemedim bu waffleden ya nasıl bişey hiç bilmiyom
Evet çok seviyorum bide hindistan cevizi kreması oluyor onunla çok seviyorum
En çok sevdiğim bu işte 😍 ben çilek aşığı birisiyim
Evet severım kivisiz sadece muz ve cilek harıka bencee
Hiç sevmem
Daha doğrusu
Waffle sevmem 😂
Bir gün sevdiğim birşeyi paylaşacaksın ama ne zaman Allah bilir 🤣