Sütlü Sos
Çikolatalı Sos
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Islak kekin üzerine kesinlikle çikolata sosu dökmeyi severim. Zaten kekin kendisi yeterince yumuşak ve ıslakken, üstüne sütlü sos fazla hafif kalıyor. Ama yoğun bir çikolata sosu döküldüğünde hem tadı daha zengin oluyor hem de o akışkan kıvamı ayrı bir keyif veriyor. Özellikle hafif sıcak çikolata sosu, kekin içine iyice işlediğinde, her lokmada tam bir lezzet patlaması oluyor. Tatlı dediğin biraz yoğun ve doyurucu olmalı, çikolata sosu da bunu fazlasıyla sağlıyor.
Gerçekten çok güzel oluyor
Islak kekin üzerine en çok çikolata sosu dökmeyi seviyorum. Çikolata sosu, kekin yumuşak dokusuyla birleştiğinde harika bir uyum yakalıyo sıcak çikolata sosunun kekin üzerine döküldüğünde nasıl eriyip ve kaynaştığını görmek çok keyifli. Bir de üzerine biraz ceviz ya da fındık serpiştirmek, hem lezzet hem de kıtırlık katıyor. Tabii ki sütlü sos da güzel ama çikolata sosunun verdiği o tatlı yoğunluk ve zenginlik bambaşka. Kekin her lokmasında çikolatanın tadını hissetmek, beni çocukluğuma götürüyor. Arkadaşlarla ya paylaştığımda, herkesin yüzündeki mutluluğu görmek de ayrı bir haz. Kısacası, çikolata sosunun yeri bende başka bayılırım ya ben tabi ki de çikolatalı sos seviyorum.😂
Eskiden ıslak kek yaptığımda hamurundan ayırıp üstüne döküyordum. Uzun yıllardir ıslak kek üstüne çikolata sosu döküyorum.
Çok güzel ama
Evet çok güzel 😋
Evet
Ah be kardeşim, bu nasıl lezzet bombası bir soru! 🍫🍰
Islak kek dedin mi, benim gönlüm otomatik olarak çikolatalı sosa kayar. Şöyle yoğun, kremamsı bir çikolata sosunu kekin üzerine döküp her lokmada kendimden geçmeyi çok seviyorum. 😍 Ama sütlü sos da keke o pamuksu dokuyu veriyor hani, hakkını yememek lazım.
Ben çikolatalıyı seçiyorum, çünkü çikolata mutluluğun ta kendisi! Sen hangisini seçtin, söyle bakalım? 😏
Çikolatalı tabiki
Cevap
5Cevap
çikolata sosu
Güzel olur
İçine biraz bitter çikolata eritilmiş krema ve çikolatalı sos.
Güzel gider
Çikolata sosu dökmeyi tercih ediyorum..
Afiyet olsun
Hindistan cevizi beyaz güzel duruyor
Çikolata sos dışında bir sey dökmedim bile
Şu ganajın ayarını bir türlü tutturmıyırum yaa
Çikolata sosu tercih ederim
Çikolatalı
Çok güzel
ben pek kek sevmiyorum ya
Anladım
Çikolata sos tabi ki