Acayip heyecanlıyım bu anı bekliyorum her sene heyecanla.
Allah şimdiden oruç tutacak herkesin orucunu kabul etsin.
🌼
Hayırlı ramazanlar

Acayip heyecanlıyım bu anı bekliyorum her sene heyecanla.
Allah şimdiden oruç tutacak herkesin orucunu kabul etsin.
🌼
Hayırlı ramazanlar
Ramazan geldi, hoş geldi. İlk sahuru yapmak gerçekten heyecan verici. Oruç tutmayı tercih etmiyorum bu yıl, ama yine de Ramazan’ın o özel havasını hissediyorum. Sahurda sevdiklerimle birlikte olmak, o sakin atmosferi yaşamak güzel. Ramazan, sadece oruç tutmakla değil, aynı zamanda paylaşmak ve manevi olarak arınmakla da özel bir dönem. Bu gece, oruç tutacak olanlar için hem zorlu hem de anlamlı bir başlangıç olacak. Ben de bu dönemi farklı şekillerde değerlendireceğim.
Müslüman değilim ama Ramazan'ı her zaman sevmişimdir. Güzel bir kültür. Müslüman olsaydım istesem de oruç tutamazdım, çünkü sürekli kullandığım ilaçlar ve kronik bir hastalığım var. Bu arada Ramazan kelimesi Arapça'da ramida kelimesinden gelir. Ramida fiil kelimesinin anlamı ise kuru ve sıcak rüzgar esmesi demektir.
Çok şükür yine bugünlerde ramazan-ı şerif'e kavuştuk Rabbim tekrarını nasip eylesin, gece güzel bir şekilde kahvaltı yaptım annemle birlikte 3 bardakta çay içtim bugün iftar için de misafirliğe gideceğiz Bir aksilik olmazsa
Allah kabul etsin
Allah razı olsun
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
🙏🏼
Tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan ayının tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle 😊😊
Aminnn
Cevap
15Cevap
heyecanım yok ben tutmuyorum maalesef..
Anladım
Dün Allahını izniyle bu Ramazanın ilk orucunu tuttum, bugün de tutuyorum, sağlık sorunum olmadığı sürece inşallah devam edecem...
Allah kabul eylesin
Ben İlk Sahur yemeğimi Yedim Ezanı Bekliyorum Şükürler Olsun Kavuşturan Güzel Allah'ıma Oruca niyet ettim
Amin, Allah kabul etsin
Amin...
Hayırlı ramazanlar...
Çok şükür tutabileceğiz.
Rabbim ömür verdiği sürece inşaallah tutmak nasip eder.
Aminnn inşAllah
Ecmain.
Hayırlı ramazanlar diliyorum Bu vesile ile herkesin Ramazan'ı mübarek olsun oruç tutacağız İnşallah ilk teravih namazını kıldık Rabbim tamamını kılabilmeyi nasip etsin🤲🤲
Amin canım Allah kabul etsin
Amin teşekkür ederim 😊🌸🌹
Amin🌸
Her Ramazan'da olduğu gibi yine tutacağım inşallah 😊
Amin
Hayırlı huzurlu bereketli ramazanlar evet oruç tutacağım Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin heyecan var ama eskisi kadar değil
Amin Allah kabul etsin
Allah nasip ederse orucumu tutacağım inşallah.
Amin
Ayy öncelikle profildeki sensen maşAllah çok güzelsin canım hemcinsim.💕
Oruç bugün maalesef tutamıcam, malum özel dönemimdeyim.. Ama yarın ve öteki günleri kesinlikle tutucam tabiki.🫠🌹
Teşekkürler Allah şimdiden kabul etsin 🌸
Sağol canım
🌼
Allah bu ayda yaptigmiz tum ibadetleri tüm dualarmizi kabul etsin Allah herkesin kalbinegore versin🤍😊
Amin kuzum🌼
yas 41 artık heyecan kalmadı. gorev bilinci ile tutuyorum ben orucu. bir aile de kurmadıgımdan hani cocuk es vs öyle belki olurdu heyecan ama.
Evet çok heyecanlıyım inşallah tuttuğumuz oruçlarımız kabul olur hayırlı ramazanlar
Aminn
Ben tutacağım tutanların Allah kabul etsin
Amin canım
Evet ya, Alah kabul etsin
Amin canım
İlk orucumu tuttum çok şükür.
Herkese Hayırlı Ramazanlar🕌✨🤲
Ben tutucam ablam heyecan yok mutluluk var
Full tutacağım inşallah
Var herkese hayırlı Ramazanlar dilerim
Heyecanım yok, ben tutacağım :)
Hepinize hayırlı ramazanlar. Bana da tabii.
Adetim yuzunden tutamayacagim
Yok heyecanlanmadım nedense
Bayram heyecanı gibi heyecanlıyım 😂
Ay bende
Heyecan sıfır, tutmuyorum.
Aşırı heyecan var
Tutacağım
Tutmicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?