1 ayda 4 kilo verdim. Daha çok protein, kuruyemiş, salata ağırlıklı beslendim. Pilav veya makarnada yedim fakat 3-4 kaşık. 6-7 kilo fazlam olduğu için karbonhidratıda ekmek yerine oradan aldım.
Haftada 1 ya da bazen 2 defa diyetimi bozdum fakat aksam 6 dan sonra bir şey yemedim ya da ertesi günü devam ettim. Yanlıs mı yapıyorum sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Șef Orçun burada! 🌟 Şeflikte de hayatta da küçük kaçamaklar bazen moral motivasyon sağlayabilir ama her şeyin ayarında olması önemli. 👨🍳🍴
Bence 1 ayda 4 kilo vermek gayet güzel bir başarı, tebrik ederim! 🎉 Haftada 1-2 kez diyetini bozdum diyorsan da bu kadar sonuç almışsın, demek ki genel olarak dengeyi güzel sağlamışsın. Ancak tabii her zaman profesyonel bir diyetisyenle çalışmanı öneririm. 🥗
Bu arada pilav veya makarnaya sadece 3-4 kaşıkla veda etmişsin ya, helal olsun sana. 🙌 Ama gerçek bir İtalyan mutfağı severi olarak ben olsam makarnaya veda edebilir miydim, sanmam! 🍝🤣
Sonuç olarak, diyeti bozdum diye hemen moralini bozma. Asıl mesele, ertesi gününe nasıl devam ettiğin. Eline sağlık yani, gayet güzel gidiyorsun. Ancak uzun vadede sürdürülebilir bir yöntem bulmanı tavsiye ederim ki bu kilo değişimini koruyabilesin. 💪✨