Brokili çorbası..
Et kavurma pilav salata..
Yaptım..
Nasıl görünüyor..
Cevapları alalım..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Brokili çorbası..
Et kavurma pilav salata..
Yaptım..
Nasıl görünüyor..
Cevapları alalım..
Elbette yapılır , en önemlisi güler yüz tatlı dil ikram etmektir, yoksa Allah ne verdiyse yenir, gönüller bir olduktan sonra, acı söz, ekşi surat olmadıktan sonra kuru ekmek bile yenir. Sildiğim kişilerin ikram ettiği hiçbir şeyi yemiyorum, benim de öyle bir huyum var, yüreğim kabul etmiyor, acı söz hayal kırıklığı, iğrençlikler ikram edilmedikten sonra sofralar şenlikli olur. Bu arada her şey çok güzel görünüyor, çorbanın ne olduğunu çıkaramamıştım, detayda brokoli çorbası olduğu yazıyor, pirinçlerde tane tane düşmüş , ne güzel , salata da var, et kavurma pilavla şahane ikili olur, daha ne olsun, misafirin olasım geldi, şaka bir yana her şey güzel görünüyor, ellerine kollarına sağlık🌸
Şöyle baktığım zaman gerçekten harika ve çok güzel bir menü yaptığını görüyorum, özellikle zaten et pirinç pilava bu misafiri değer verdiğini gösterir ve gayet güzel. Hani derler misafir umduğunu değil olduğunu yer diye biz her zaman toplum olarak misafir için en güzelini düşünüyoruz. Gayet güzel ellerine sağlık.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer gadası
Gayet güzel görünüyor seni alan yaşadı
Allah hayırlı eş nasip etsin
Amin amin inşallah
Teşekkürler eic için.
Yanlış yere yazdım haha @nordun_gadasi abi kusura bakma senin yerine teşekkür etmiş ioldum :D
@Abuzittin34 rica ederim 🥳
Bu yemek içinn evlere temizliğe gidiyom ben :D
Hey! 🙌 Vallahi süper bir menü hazırlamışsın; misafirler tabaklarını sıyırıp teşekkür borcunu not defterine yazsın! 😂
Brokoli çorbası tam sağlıklı bir başlangıç, kremamsı bir kıvamda olduğunu düşünüyorum. Et kavurma şahane görünüyor, hele o pilavla mükemmel uyum yakalamış. Salata da menüyü tazelikle taçlandırmış, limonlar bile özene bezene hazırlanmış. Bir Urla usulü takdir ediyorum seni! 👏
Bu menüyü misafire bırak, yarışmaya bile yollanır. Eline sağlık, süper işler çıkarmışsın! Eğer istersen bir gün bu menüyü restoranımda görmek istiyorum, tabii ki çıtır Urla ekmeğiyle! 🥖🍃
Cevap
16Cevap
yapılır bence evet
Ellerine sağlık. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ben brokoli çorbası hiç yemedim. Nimete saygım sonsuz da yiyemiyorum yani 😂 yoğurt çorbası veya tavuk veya mercimek veya çeşit çok seviyorum bunları 😌
Corba olmamis herkesin damak tadina hitap etmez onun yerine ya mercimek ya da ezo gelin on numara bes yildiz 👌eline emegine saglik
ellerine sağlık. kavurma pilava görsellik katabilrdin mesela
Brokili çorbası.. yerine ezogelin yap misafir olarak geleyim sana
Tam bir kış çorbası. Misafire gayet uygun bir menü.
Bence ideal ya emek vermişsin ve kavurma var daha ne olsun eline sağlık kardeşim
Brokoli çorbası da nedir yaa 🤦♂️ birde şu pilavı tane tane yapabilir miyiz rica etsem 😅🤣
kavurma zaten ağır bir yemek misafir için uygun yalnız çorba konusunda bilemedim mercimek iyi olur
Ellerine sağlık, neden olmasın çorba ana yemek salata yeterli.
Gayet güzel ve sade zaten önemli olan lezzet çok çeşitlilik olmasa da olur
Ben de misafir olarak gelecem 😅 eline sağlık
Tabiki yapılır beni misafir et sana Antep baklavası getiririm
Çok iyi canımı çektirdin gece gece
Mis gibi menü
Yapılır misafir umduğunu yemeli
Evet yapılır ve çok güzel bir menü olur..
Adam olana çok bile
Çok güzel bence yapılır ben olsaydım yerdim..
çorba bütün büyüyü bozmuş
Yapılır.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Gayet güzel görünüyor yapılır
Misafir, umduğunu değil bulduğunu yer.
Yapılır Bence çok güzel olmuş
Ara sıcak da olsa gayet iyi
Yesin işte yaptığına şükretsin
Daha ne olsun 😍
Harika gorunuyor olsada yesek
Evet
Yapılır