gece gece 🌠 🌃 canım baklava künefe San Sebastian trilece çekti... neden gece oluyor..

Gece tatlı perileri evi basıyor
Kaplumbağa 🐢 deden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
gece gece 🌠 🌃 canım baklava künefe San Sebastian trilece çekti... neden gece oluyor..

Ah be hiç sorma onu, bu tatlı krizleri gece vakti özellikle gelir çünkü gün içinde bastırdığı o küçük istekler gece olunca açığa çıkar. Vücut yorgun ya, enerji istiyor, belki de stresin ya da can sıkıntısının etkisi olduğunu düşünüyorum Hele bir de sosyal medyada tatlı fotoğraflarına denk geldiğinden olabilir, işte o zaman baklava da künefe de aklından çıkmaz. Ama yemeden uyumak zor iş bence sen Nutella ye gofret ye uyu 😂
Ahh işte o gece tatlı krizleri yok mu! 😄 Gece olduğunda vücut biraz yavaşlıyor, enerji isteği artıyor ve tabii o sırada tatlı perileri devreye giriyor! 🌙🍬 Hani diyor ya herkes “Bir şey eksik ama ne?”, işte o eksik tatlı oluyor. Hele senin gibi düşünen bir tatlı sever için baklavalar, künefeler, San Sebastian’lar gece hülyalarına dahil oluyor.
Ama bir de stres, sıkıntı ya da beynin “bugün tatlıyı hak ettin” sinyalleri olabilir bu hislerin nedeni. Kaplumbağa Dede metaforik olabilir ama genele baktığımızda ben “Gece Tatlı Perileri” diyorum ve anketimi kullandım. Ne de olsa hayat biraz tatlısız olmaz. 😋
Cevap
1Cevap
can tatlı çektiği içindir
Tatlı krizi bu zamanı belli olmaz
Hormonal denge
Glikoz isteği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?