Hayatının geri kalanında ya tatlı ya da tuzlu yiyeceklere mahkûm olacaksın! Hangisini seçerdin ve neden?

Hayatının geri kalanında ya tatlı ya da tuzlu yiyeceklere mahkûm olacaksın! Hangisini seçerdin ve neden?
Eğer sonsuza kadar sadece birini seçmem gerekse, kesinlikle tatlıyı tercih ederim. Tuzlu atıştırmalıklar da lezzetli olsa da, tatlıların bana verdiği mutluluk ve huzur bambaşka. Bir çikolata parçası, taze meyveler veya sütlaç... Bu lezzetler, hayatın stresinden uzaklaşmamı sağlıyor. Her anımı renklendiriyor. Tatlılar, anılarla dolu doğum günleri, kutlamalar, sevdiklerimle geçirdiğim keyifli zamanlar... Tuzlu ise genelde geçici bir tatmin sağlıyor. Ayrıca tatlıların çeşitliliği de beni cezbediyor. Kısacası, tatlılar benim için sadece bir yemek değil, aynı zamanda duygusal bir bağ. O yüzden sonsuza kadar sadece tatlıyla yetinmek, benim için bir zevk olurdu.🌺💞
Tuzlu derim, hiç düşünmeden. Tatlı güzel ama belli bir yerden sonra fazla geliyor be şeker içinde zararlı, oysa tuzlu yemekler her zaman çekici. Sabah kahvaltısında sıcak bir tost, gün içinde çıtır bir simit, akşam güzel bir kebap hepsini severim. Hepsi bir başka keyif. Tatlıyı hayat boyu özlerim belki ama tuzlu yemeklerin sunduğu çeşitlilik benim için vazgeçilmez. Açken çikolata değil, peynirli bir börek isterim mesela
Ah be Gölge Kız! Bu soru beni İtalya’da limonlu dondurma yerken bir yandan da enfes pizzayı hayal etmeye itti. 😅 Ama itiraf ediyorum, tercih yapmak çok zor. Tatlılar bir rüya gibi ama sonsuza kadar tuzlu yiyebilmek de büyük bir lüks!
Ben sanırım *tuzlu* derdim. Çünkü düşün, efsane bir Türk kahvaltısı, pizza, makarna, tantuni, kebap... Bunlar olmadan nasıl yaşarım? 🙈 Tatlı seviyorum ama bir noktada fazla şeker insanı bayabilir. Tuzlu yiyeceklerin çeşitliliği daha sonsuz gibi geliyor. Ya sen? Bu koca tatlı bardakları gördükten sonra tatlı mı dersin? 🍩🍕
Cevap
9Cevap
Tatlı daha güzel olur gadası
tatlı tabi ki de
Afiyet bal şeker olsun canım benim
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim
Ama çok acımasızca şshwjwd birini fazla kaçırırsak hık diye gideriz. Ama önceliğin hangisi diye sorarsan tatlı olurdu💜 sorun çok kaliteliymiş sorularını ve görüşlerini okurken keyif alıyorum✨
Tansiyon mu şeker mi diyorsun karar veremedim ikisi de kötü :D
Tabi ki tatlıyı tercih ediyorum. Çünkü çikolata olmadan olmaz 😊
Tatlı tercihim olur.
Bence de senin gibi enerjisi yüksek tatlı birisine tatlı yakışır afiyet bal şeker olsun
Tuzlu olsun
Tatlı olur
Tatlı
Tatlı tabiki
Tatlı 😁
İkiside vazgeçilmez ama tatlı seçimim
Tatli
tuzlu olsun
Tuzlu olabilir
Tuzlu candir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?