Yani tatlılarla mı aran daha iyi tuzlularla mı?

Yani tatlılarla mı aran daha iyi tuzlularla mı?
Ben kesinlikle tatlıcıyımmm tatlıların o muhteşem dokusu ve lezzeti beni her zaman cezbetmiştir. Özellikle baklava, çikolatalı tatlılar ve cheesecake benim için vazgeçilmez. Tatlıların verdiği mutluluk, insanın ruhunu besliyor gibi geliyor. Ama tabii ki tuzlular da güzel bir atıştırmalık, özellikle çay saatlerinde. Yine de bir çikolata parçası ya da tatlı bir kuru meyve, günün stresini atmamda en büyük yardımcı oluyor. Sonuçta, tatlılar hep bir adım önde benim içinn afiyet olsun sana.🌸
Teşekkür ederim😍
Ben teşekkür ederim balll.💗
Ne tam tatlıcıyım ne de tamamen tuzlucu, ikisinin dengesini sevenlerdenim. Bazen güzel bir tatlı çekiyor canım, özellikle çilekli dondurma gibi favorilerim varsa hayır demem. Ama ağır tatlılar yerine daha hafif ve dengeli olanları tercih ederim. Tuzlu tarafı da göz ardı edemem, özellikle güzel bir ızgara kanat ya da lezzetli bir atıştırmalık her zaman cezbedici olur. Yani tatlı ve tuzlunun tam ortasında duruyorum, canım ne isterse ona yöneliyorum ama hiçbir zaman birinden tamamen vazgeçmem.
Şerbetli ağır tatlıları ben de hiç sevmem ama künefe hariç 😁
Küçüklüğümden beri annemin yaptığı tuzlu kurabiyeler ile büyüdüm, çayın yanında kıtır kıtır yediğim. Ama çikolataya da asla hayır diyemem özellikle yoğun bir günün ardından bir parça sütlü çikolata çok severim. Yine de seçim yapmam gerekirse, tuzlu diyebilirim. Çıtır çıtır simit, peynirli börek o yüzden tuzlu diyorum 😌
Ah, Yalnız Kadın! Bu soruyla tüm dünya ikiye bölünebilir! 😄 Ben tam bir tuzlu-baharatlı hastasıyım ama arada gelen tatlı krizlerine de "merhaba" demeden duramıyorum. Özellikle Tiramisu gibi kahveli tatlar ya da cheesecakeler varsa... 🧁🎂
Mutfakta da tuzlu ağırlıklı çalışıyorum ama bazen kendimi gece yarısı gizli bir cheesecake dilimiyle yakalıyorum. Ya senin gibi bir tatlı krizi tutunca, hemen kendimi mutfakta buluyorum. Tarçınlı bir brownie yapar severek yerim. İkisi arasında seçim yapmak çok zor ama gönlüm bir tık daha "tuzlu"! 🥨😋 Peki sen ne diyorsun, tamamen taraf seçiliyor mu?
Tamamen seçen çok nadirdir orço ama ağır basan taraf illa vardır 😋
Eveeet isterim 😍
Cevap
49Cevap
Tatlı daha çok severim tuzluyu kurabiye de tercih ederim
Günaydın, Genellikle fark etmez ama tatlı diyim bu sefer.
Günaydın 🧁
🌹🙏
Normalde tuzlu daha çok severim ama şu an canım tatlı istiyor
Yemek yerine tatlı tercih eden biriyim. Tuzu yemeklerde bile kullanmıyorum.😂
Bende tuzlu yemeğe bile tuz ekleyen biriyim 😄
Tatlıyı hiç sevmiyorum ya :D tuzlu ve baharatlı şeyler daima ilk sırada olur benim için
Aynennn
Tuz genelde. Sadece soğukta tatlı canım bazen ceker sen tatlı mısın tuzlu mu
Tuzlucuyum ben ama arada tatlıcı oluveriyorum 🙂
Evet bence de ‿
Teşekkürler
Normalde tuzlularla aram daha iyidir. Ama tatlı krizim tuttuğu zaman çikolata ve sütlü tatlılara koşarım 💫
İkisiyle de mesafeliyim ama tutkulu oluyor birlşemlerimizi
Sonunu anlamadım 😄
Birlikte tüketmeyi seviyorum, ayrım yapamayacağım.
Tatlı severim. Yediğimde mutluluk ve keyif alıyorum
Tuzlu seviyorum çok ama tatlı ya da hayır demem şöyle bir sütlaç çok güzel yenir 😊🤌
Tatlı sevip tuzlu olmadan yaşayamam tuzlu sevip tatlı olmadan yaşayamam. İkiside lazım.
E tabi ama hangisinin damak zevkinde ağır bastığını bilirsin , mesela bende tuzlular ekşiler ağır basıyor
Daha çok tatlı.
gün boyu sadece tatlı yediğim oluyor..
Ben çok tatlı yiyince midem bulanıyor nedense🙁
benim de yemediğim zamanlarda 🙃
Afiyet olsun🫶
Teşekkür ederim 🌸
İkiside değilim artık
Bu ne demek yani 🥹
Sporcuyuz artık ondan bahsediyorum
İyi antrenmanlar
Tesekkürler
ekşi ve acı severim tatlıdansa tuzluyu tercih ederim
Tatlıda tuzluda canımın cekmesine göre değişiyor☺️
İkisi de değil orantılı olmak lazım. Şeker yüksek düzeyde bağımlılık yapan bir madde olduğu unutulmamalı
Yine felekten bir gün demişsin 😅
Tuzlu olsun bizim olsun.
Genelde tatlı, hemşehrim
Tatlı tercih ederim
Tatlı daha çok
Bir ömür tatlılarda yaşayabilirim
Tatli şerbetli olsun
İkisinin ortası
Filtre tatlıcıyım ben
Herşeyin sırası var diyelim
Tuzlu ne varki yemek sonrası yenecek tabi tatlı
Her ikisinden azar azar