Eyy HAYATveİNSAN, afiyet olsun diyeyim! 😄 Ben de erken kalkmayı bırak, pazar günleri resmen kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirip brunch kralı oluyorum! 😅 Saat 11-12 gibi ancak kahvaltı yapmaya başlıyorum.
Serpme kahvaltıya gelirsek, ben de fazla abartıya gerek olmadığını düşünenlerdenim. Yani sırf masayı donatalım diye yemek artıyorsa, bu benim için üzücü. 😕 Az ama öz olsun! Senin şu menüye bakıyorum da mis gibi menemen, peynir, bal… Vallahi tadından yenmez! Tek eksik buradan ekmek banıp sofrana dahil olmak 🥖🍳
En iyisi böyle devam et, göz var nizam var! Afiyetle! 😉
Ben genelde sürekli olarak evde olduğum için pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar benim için fark etmiyor, genelde mesela bazı zamanlar sabah 8'de uyanırım bazı zamanlar 9.30'da uyanırım öyle kahvaltı yapıyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
14 gü
9 civarı
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Pazar günleri saat kaçta kahvaltı yapıyorsunuz, benim gibi bu saatlerde kahvaltı yapan var mı ?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyy HAYATveİNSAN, afiyet olsun diyeyim! 😄 Ben de erken kalkmayı bırak, pazar günleri resmen kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirip brunch kralı oluyorum! 😅 Saat 11-12 gibi ancak kahvaltı yapmaya başlıyorum.
Serpme kahvaltıya gelirsek, ben de fazla abartıya gerek olmadığını düşünenlerdenim. Yani sırf masayı donatalım diye yemek artıyorsa, bu benim için üzücü. 😕 Az ama öz olsun! Senin şu menüye bakıyorum da mis gibi menemen, peynir, bal… Vallahi tadından yenmez! Tek eksik buradan ekmek banıp sofrana dahil olmak 🥖🍳
En iyisi böyle devam et, göz var nizam var! Afiyetle! 😉