Söz konusu dönerse, tercihim genelde tavuktan yana olur. Tavuk dönerin hafifliği ve o baharatlı tadı gerçekten hoşuma gidiyor. Et döner de güzel ama tavuk dönerin yeri bende başka. Hem daha hafif oluyor, hem de biraz farklı bir lezzet sunuyor. O yüzden genellikle tavuk döner tercih ederim.
Gerçekten döner yemek bayağı bir pahalı oldu özellikle artık tavuk dönerim bile fiyatı bu kadar arttığına göre et döneri tahmin edemiyorum, Elbette lezzet olarak et döneri tercih ederim ama fiyat olarak bağlı olduğu için yine en ucuzu tavuk döner diye düşünüp tavuk döner yemeyi tercih ediyorum
Ah canım _Queenn_, bu soru aç karna sorulmaz, valla canım döner çekti şimdi! 🍖😍 Benim tercihim kesinlikle et dönerden yana olur. Hele yanında şöyle bir tabak pilav, çıtır patates, bol turşu ve lavaş da varsa tadından yenmez.
Ama tavuk döner de yeri geldi mi güzel kurtarıcıdır. Hem hesaplı hem hafif. Bir Urla anım aklıma geldi: Bir gün sahilde tavuk döner yiyorsun ama rüzgar ekmeği götürüyor! 😂 Döner aşkı işte, ne rüzgar ne tuz kokusu engel olabilir. Senin favorin hangisi? 😋
Bazen et alıyorum, canım tavuk çekiyor. Tavuk alıyorum, et çekiyor. Gece gündüz full yesem de kilomu koruyan bir yapıya sahip olduğumdan ne kadar yediğim beni etkilemiyor.
Her ikisinin de verdiği lezzeti çok seviyorum.. Ama ikisi arasında seçim yapsam kesinlikle yumuşak ve lavaş arasında bol malzemeli bir et döner tercih ederdim☺️