Hangisi daha tercih edilebilir sizin için? Ben görüşümü şimdi söylemeyeyim ama var gönlümde bir meyve :D

Hangisi daha tercih edilebilir sizin için? Ben görüşümü şimdi söylemeyeyim ama var gönlümde bir meyve :D

Özellikle birini tercih etmek aslında zor bir süreç, yine de illa ki birinin bir kaç adım önde daha favori olduğunu pekâla da bilirim ve bu tercih gerek türlü şifasıyla gerek yaz sıcağında hem serinleten hem doyurucu lezzetiyle kurabiye misali karpuz olacaktır. Çekirdekleri yönünden biraz yemesi zahmetli olsa bile hele ki beyaz peynir eşliğinde vazgeçilmez bir meyvedir. Sağlığa ve diyete de çok faydalı bir meyve olan karpuz, sıcak yaz günlerinde su kaybını gidermektedir aynı zamanda.
Meyveleri meyve olarak yemeyi sevmiyorum. Sabahları meyve ve sebze suyu karışımı yapıyorum ve içiyorum. Kavunun bu açıdan daha uygun olduğunu düşünüyorum
İkisi de güzel illa birini demem gerekirse karpuz derim. Soğuk şekilde tüketmek çok iyi oluyor serinletiyor insanı, tabi karpuzu kavunu iyi seçmek lazım bilinen yerlerden almak lazım.
Ben kavun seçerim tabi ki de. karpuz hiç sevmem. ama şöyle buz gibi kavun güzel giderdi.. yanında da kahve içerdim değişik yemek kombinlerim var böyle benim.
Cevap
14Cevap
Kavunun tatlısı da çok güzel oluyor ama her türlü karpuzz
Aferiiinn
Kavun… kokulu olsun… 🙃 ya da benim tabilerimle sarıklı…
Kavun 😍😍 ama sarı yuvarlak kavun seviyorum, diğeri lezzetli gelmiyor.
Bence kavun çünkü çekirdekleri sadece ortada o yüzden yemesi daha pratik
Her zaman karpuz
Aferinnn
Diyarbakırlı olarak tarafımızı belli edelim🍉😂
Diyarbakırlı değilim ama sana katılırım :D
Karpuz.
kavun kavun kavun
Ben kavuncuyum😍
İkiside artık tatsız yenilmez
Karpuz, kavun çok tatlı ve çabuk kesiyor
Kavun bana daha caziip geliyor nedense 🤭
Yapmaaa