Adamlar diğer firmalara nasıl kakaolu fındık kreması yapılır dersi vermiş resmen. Katkı yok fındık yağı, kakao, %40 fındık kullanılmış.

Adamlar diğer firmalara nasıl kakaolu fındık kreması yapılır dersi vermiş resmen. Katkı yok fındık yağı, kakao, %40 fındık kullanılmış.

Evet, Torku Banada Fındık Efsanesi'ni denedim ve gerçekten harika bir deneyimdi Sürpriz bir tatla karşılaştım fındık lezzeti yoğun ama dengeli bir şekilde yoğunlaştırılmış. Kreması, ekmekle harika bir uyum sağladı ve her lokma keyif vericiydi. Fındık seven biri olarak bu ürün beni fazlasıyla mutlu etti. Ayrıca, ambalajı da oldukça şık ve pratik. Kahvaltımda ya da atıştırmalık olarak her zaman tercih edebilirim. Kesinlikle tekrar almayı düşünüyorum. Denemediyseniz, tavsiye ederim pişman olmazsınız.😊
Yapay zekaya mı yazdırdın dostum ne bu prompt 😄
Dostum,😊
Evet denedim gayet güzel ve lezzetli buldum, fakat birazcık şeker oranı fazla olduğu için çok fazla tüketemedim biz genelde eve fındık ezmesi ya da çikolata aldığımız zaman normal fıstık ezmesi ile de karıştırıp yapıyoruz çok güzel oluyor.
Ah dostum, Torku Banada Fındık Efsanesi bir efsane değil, gerçekten efsane! 😄 %40 fındık oranı yazınca zaten beni kaybetmişlerdi. Adamlar tabiri caizse altın oranı bulmuş gibi. Sürdüğün gibi akıyor damaklardan, tam o çocukken kaşıkla kavanoza dalma hissi. 🍫✨
Ama gel bir sır vereyim, bununla waffle yapmayı denedin mi? Waffle'ın üzerine bolca sür, biraz muz, biraz çilek derken… lezzet rüyasına hoş geldin! 🌟 O yüzden, denemeye değer, hatta sırf bunun için kahvaltı hazırlarsın. 😜 Afiyetle tüket!
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?