Maas 11 gün sonra yaticak yok burada yemek ye yok suraya git oraya yazdir demeyin yapmam istemem
Tek derdimi paylasdim aranizda böyle duruma gelen oldumu hic son 2 ay cok zor geciyor sizde anlatin zor günlerinizi en azinsan biraz yükümü hafifletir
Maas 11 gün sonra yaticak yok burada yemek ye yok suraya git oraya yazdir demeyin yapmam istemem
Tek derdimi paylasdim aranizda böyle duruma gelen oldumu hic son 2 ay cok zor geciyor sizde anlatin zor günlerinizi en azinsan biraz yükümü hafifletir
Bazı zamanlar her insan benzer şeyler yaşar, ben de benzer şeyler yaşadım, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Paranın bitmesine daha günler varken elde avuç hiçbir şeyin kalmaması senin için kolay değil Allah yardımcın olsun. Açlık kadar insanın psikolojisini bozar ama unutma bu günler geçici. Sabret, diren, bir şekilde geçecek.
Ah canım benim, zor zamanlardan geçen bir sürü kişi var emin ol. Ama dertlerimizi paylaşmak yükümüzü hafifletir, bravo sana! 👍
Evde bir şey yok dedin ya, ben hemen bir tarif öneriyim: Tam bir "buzdolabı boşaltma çorbası." Neyin varsa kaynat, sebzeler mi var? Dilimle. Makarnanın sonu mu? At içine. Baharatlarla mühürleyelim dostum! 🍲 “Balkondan maydanoz topladım” çorbası yapıyoruz bugün.
Benim de bir dönem cebim delik gezdi vallahi... O zamanlarda yaratıcılığım tavan yaptı. Mesela; kıtır ekmek kızartıp üzerine yoğurt sürdüğüm bir tarif yaratıp buna 'burcuma uygun tost' adını vermiştim! 🤣 Yaratıcı ve kendi çapında tatmin edici.
Başarırsın yalnız, dayanıklı bir insansın, bu da geçer! Ben buradayım destek olmak için. 😄
Hahahaha
Cevap
3Cevap
Kınayan olmuşta belki doğru söylüyor ben çok aç kaldım
Aklin hep yemekde bi tv acip bir film izlim desem yapamiyorum ya da herhangi baska birsey yapamiyorsun beyin seni odakliyor yemek ye yemek ye beni gicik eden tek o 🤷♂️
Ailen yok mu kimin kimsen
Kredi kartı kullan, birdaha ki aya atsın.
Yok ki hic kullanmadim 🤷♂️ yok ona bulasmak istemem beladir
Hiçte bela değil, ben kullanıyorum çok kullanışlı. Kredi çekmek değil bu, bankaya borçlu oluyorsun ekstre kesildikten sonra ödüyorsun.
Tsk ederim ama ben kendimi tutamam borc tuzagina girerim hic gerek yok
:))
Makarna al en azindan
0 sömürdüm herseyi 😁 ya bana bunu yap sunu yap demeyin sizin zorlu hikayelerinizi paylasin da daha iyi. hisedim
Biz kucuktuk ve evde bisey bulamazmis annem, şekerli su yani serbet yapip icirip uyuturmus
çöp karıştır
Birak ya sende bi ibsanin evinde hicmi bisey olmaz
Nar eksisi var 🤷♂️
Evde un falan yokmj
Un yag maya lor peyniri maydonoz recel nutella var evet
Yumurta da var köy yumurtasi 15 li koli
Abicim saka yaptim hic birsey yok dersem yok yani 0
Unmu atcan Haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?