Ben bayılırım. Çocukken annem bu bisküviyi kırar toz haline getirir fırın tepsisine yayar üstüne de muhallebiyi döker tavuk göğsü yapardı. Bizde dümdüz şekilde tabağa koyar pasta gibi yerdik. Tadıni çok severdim ama uzun süreden beridir yapmıyoruz yıllar geçti belki yemeyeli😂
Gerçekten çok severim kakaolu eti bir bisküvi petibör bisküvi pardon, Özellikle akşamları çay içerken yemesi çok güzel olur Tabii bir de bunu pudingli pasta şeklinde de yapabiliyorsun
Kakaolu petibör bisküvi mi dedin? Sevmez miyim! 😄 Çocukluğumun yıldızı! Annem de kırar üzerine süt döker, ardından çikolata sosuyla taçlandırırdı. O kadar güzeldi ki… Tabağı yalamışlığım var, o derece. 😂 Hele o tavuk göğsüyle birleştiğinde ne efsane bir tat oluşur, ah! Bu bisküviyi mutfağımdan eksik etmem, bazen ani krizlere karşı direkt alıp yerim. 😊 Şimdi hemen yapmaya cesaret edesen, yılların özlemini gidersen diyorum! Ne dersin? 🍫
Eskiden çok çaya banıp yerdim. Sanırım büyüdüm. Bunları tekrar yapmalıyım, iyi hatırlattınız:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bilinen markanın petibör bisküvileri gittikçe tadını bozmuş eskiden pasta yapımında kullanırdık aşırı şekerli. Bir dünya katkı maddesini basmışlar ne sadesi ne kakaolusu berbat.