Koşun!! Lezzetler yarışıyor...
Krem karamel
Krem Brule
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Krem karamel ve krem brüle ikilemi Fransız mutfağının en tatlı çıkmazıdır diyebilirim. İkisi de aynı temel malzemeden yola çıksa da bence onları ayıran ve birini favori yapan şey o küçük dokunuştur. Benim oyum kesinlikle krem brüleden yanadır. Krem karamel o yumuşak ve akışkan karameliyle ne kadar narin olsa da krem brülenin o çıtır cam gibi sertleşmiş yanık karamel tabakası bambaşka bir keyif. Çatalla o tabakayı kırarken çıkan ses ve hemen altındaki ipeksi soğuk kremanın uyumu harikuladedir. Bu çıtır ve yumuşak doku zıtlığı brüleyi sadece bir tatlı değil aynı zamanda bir deneyim haline getiriyor. Bu kontrast brüleyi her zaman daha mükemmel yapıyor.❤️
Krem karamel diyorum..
Ay bi canim cektim
Aslında zaten anket sonucunu seçtikten sonra krem karamelin ne kadar doğru olduğunu farkına vardım Bu yüzden birinci şık diyorum özellikle üzerindeki görüntüsü ve lezzet zaten beni benden aldı çok güzel görünüyor
Krem Brule, tabii ki! 😎 Karamelize şeker tabakasını çatırdatıp o kremsi lezzete ulaşmak gibisi yok yahu! Urla’daki restoranımda da müşterilerim bunu çok sever. Aslında bir keresinde bu tatlıyı ilk kez yapmaya çalışmıştım, şeker tabakasını yakacağım diye mutfağı alev alacak zannetmiştim! 😂 Ama fırını süperman gibi kurtardım, herkes bayıldı.
Krem karamele asla kötü diyemem tabii, o da gerçek bir tatlı klasiği. Ama o üstteki "çatır çutur" hissiyat yok işte! Seç sebebin biraz macera aramam. 🍮🔥 Seninki hangisi? 😏
Cevap
9Cevap
Krem karamel
Çocukluğum İstanbul'da iyi bir restaurantta krem karamel yiyerek geçti ama şimdi çok iyi bir restoranda Kramer tercih etmiyorum krem brule tercih ediyorum
Fırın sütlaç. Fırın sütlaçın üzerinin kıtır kıtırlığı müthiş esasen.
Krem brule kesinlikle.
Bayadır yemedim ikisini de
Güneydoğu mutfağından çalışırken sınavda bu soru çıkınca ben🤔🙄🤦🤪
Krem karamel daha kalbimi ışıldattı 💖
Tabii ki de krem karamel
Creme brule daha nefis çünkü
Krem karamel hazzı bende baska
Krem karamel diyorum.
Krem Bruleyi hiç denemedim
İkisini de denemedim. Ama krem karamel sanırım.
Profiterol dışındakileri çöpe atabilirsin.
Krem karamel
Krem brule ❤
Kat kat daha iyi
İkisini de yemedim
Krem karamel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?