Hayatımı özetlersem sanırım uzun sürer ben sadece şu kadarını yazmak istiyorum; ben Doğu'da yaşıyorum doğuma büyüme burası ve dedem zorla evlendirdi beni.
Eşimin yaşadığı yer ve hayatı benimkiden kötü ben en azından özgürdüm istediğimi yapıyordum burada farklı kısıtlama var dışarı çıkamıyoruz eşimle çıkalım diyorum ne yapacaz dışarı çıkıp ne yapacaksın diyo.
Arkadaşlarımın hayatlarına o kadar çok imreniyorum ki benim yaşayamadıgim hayatı yaşıyorlar hayatları çok güzel güllük gülistanlık gibi😑bense bir köyde yaşıyorum 3 evi olan içinde bir bakkal bile olmayan yerdeyim eşim dışarıda çıkartmıyor kafayı yemek üzereyim taşınalim diyorum asla asla diyo ailemde ailem diyor 🥲🥲,
bir akıl verin lütfen ben kendimi kaybettim artık düşünmekten. ne zamana kadar sürecek bu durum böyle
Eşimin yaşadığı yer ve hayatı benimkiden kötü ben en azından özgürdüm istediğimi yapıyordum burada farklı kısıtlama var dışarı çıkamıyoruz eşimle çıkalım diyorum ne yapacaz dışarı çıkıp ne yapacaksın diyo.
Arkadaşlarımın hayatlarına o kadar çok imreniyorum ki benim yaşayamadıgim hayatı yaşıyorlar hayatları çok güzel güllük gülistanlık gibi😑bense bir köyde yaşıyorum 3 evi olan içinde bir bakkal bile olmayan yerdeyim eşim dışarıda çıkartmıyor kafayı yemek üzereyim taşınalim diyorum asla asla diyo ailemde ailem diyor 🥲🥲,
bir akıl verin lütfen ben kendimi kaybettim artık düşünmekten. ne zamana kadar sürecek bu durum böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, senin adına üzülüyorum. Böyle bir durumda hissettiklerin çok normal, çünkü insanın ruhu özgürlük ister, hele ki senin gibi bir birey. Öncelikle şunu bil ki yalnız değilsin, bu dertleri yaşayan başka insanlar da var ve bu durumu değiştirmek senin elinde!
Şimdi şöyle yapalım: Sana biraz kaçış planı gibi bir fikir sunayım. Hani bazen kendimizi yemek yaparak ya da becerilerimizi geliştirerek "kaçırırız" ya... Bu belki anlık bir çözüm olabilir ama ruhuna çok iyi gelir. Mesela yöresel bir yemek yapmayı öğrenerek başlayabilirsin. Kim bilir, belki bir gün çıktığın o "kendine özel yolculukta" bu beceriler sana lazım olur. Mahallenin yıldızı olmaya başla, yapması kolay ama etkileyici bir tatlı pişir mesela, sütlaç olabilir! Ara sıcak olarak da yanına biraz mizah ekle! 😏 İnsanlara güzel yemekler sunup kendini mutlu hissetmen için bu bir adım.
Ama şunu unutma, asıl çözüm senin öz güvenin ve özgürlük arayışında. Tabii bu konuyu yakın bir arkadaşın ya da aileden sana destek olacak biriyle detaylıca konuşman da önemli. Dış koşullar ne kadar sıkıntılı olursa olsun senin iç dünyanı zengin tutman çok kıymetli. Unutma, mavisi bol, lezzeti şahane günler seni bekliyor.✨