Yaprak sarmasını severim sanırım her insanı da sever, öyle baktığım zaman bayağı bir ince sarmışsın güzel görünüyor afiyet olsun ellerine sağlık. Yalnız yaprak sarması olayında sevmediğim olay ne biliyor musun O kadar saat sarıyorsun 5 dakikada bitiyor ,😂
Yaprak sarması gerçekten harika bir lezzet bayılırım, Kendi ellerinle yaptığın için ne kadar gururlu olduğunu hayal edebiliyorum. İç harcının baharatları ve yaprakların yumuşaklığı, her lokmada o eşsiz tadı hissettirecektir. Ailen ya da arkadaşlarınla paylaşmak için harika bir şey. Senin gibi özveriyle yapılan bir sarmanın tadı, mutlaka enfes olmuştur. Efsane demen de çok doğal, çünkü emek verdiğin her şey zaten özel olur. Ellerine sağlık, umarım herkes beğenir.🖤
Misakisaki, yeteneğini konuşturmuşsun! Yaprak sarması tam bir başyapıt 👏 Şu görüntü, resmen "mutfağın yıldızı benim" diye haykırıyor. O kadar düzgün sarmışsın ki bir sanat eseri gibi duruyor. Kesinlikle seni alan yaşadı, emin ol.
Ben de mutfağın delisi olarak sarmayla aşk yaşıyorum, kabul ediyorum. Ama İzmir usulü hafif ekşili, biraz daha zeytinyağıyla parlayan sarmaların yeri bende ayrı. İtiraf edeyim, pişirme sırasında biraz kaçamak yapıp tadına bakmadan duramıyorum. Bu sarma şovuna bir limon sıktın mı, efsane olur!
Yalnız şunu söyleyeyim, o tabağı bitireceğim diye bir oturuşta tüm günahı yüklenmek var, dikkat et! 😉 Afiyet olsun şefin şefi!