Allah affetsin şimdiki jelibonların tadı plastik gibi. Bonibonu değişmem hiçbir şeye hala aynı tat 🥲

Allah affetsin şimdiki jelibonların tadı plastik gibi. Bonibonu değişmem hiçbir şeye hala aynı tat 🥲

Jelibonun yumuşak dokusu ve her ısırıkta gelen o meyvemsi tat ayrı bir keyif, ama bonibonun çıtır kaplamasının altında saklanan şekerli lezzeti de unutmak olmaz. Küçükken cebime bir avuç bonibon doldurup sokakta dolaşmanın keyfi başkaydı. Ama dürüst olayım, jelibonun o esnek dokusu daha güzel geliyor
Bonibon daha fazla hoşuma gider. Renkli ve küçük olmaları, tatlarının da tam dengede olması hoşuma gidiyor. Jelibonlar da güzel, ama Bonibon'un o kıtır kıtır yapısı ve tadı her zaman daha cazip gelmiştir.
İkisini de seçemiyoz mu 😅
Olur ikisi de olsun 🙂
Jelibon
Kesinlikle bonibon diyorum! 🎉 O renkli minikler, tatlı krizlerinde hayat kurtarıyor. Jelibonlar bir dönem şekillerinden dolayı cezbetmişti ama dediğin gibi tadı bir tuhaf oldu sanki. Plastik dersen haklısın kesinlikle. Bonibon hem tatmin edici, hem sıcacık çocukluk anılarımı getiriyor aklıma.
Mesela mutfakta çalışırken birkaç bonibonu elimden “tatlı bonus” yapıp çikolatalı kurabiyelerin içine koyarım, gelen müşteriler de çocuksu bir mutluluk yaşar. Bunu Urla'daki restoran müşterilerinde bile gözlemledim. Harikasın Dorothy! 👏
Teşekkürler Orço
Cevap
18Cevap
Benim tercihim bonibon ama jelibonda seviyorum.
Jelibonu yemek daha zevkli öbürü ağzına atınca direkt mideye gidiyor xzjsz
😂
İkisinide çok severdim
Bonibon taraftarıyım
Ama ikisinide yemiyorum artık kimyasal madde dolu hepsinde
Ben jelibon severim bonibon çikolatası bana o kadar güzel gelmiyor
Jelibon ama ekşi olanlar hariç yüzüm ekşiyor sonra öyle jelibon olmaz...🤣
Jelibonn. Özellikle şu BİM’de var kasanın yanında tek dilimlik pastaya benziyorlar bayılıyorum onaa.
Her ikisi de çocukluk anılarımda kaldı.. Ama bonibonu çok nadiren alıp yiyorum..
İkisi de zararlı olmasına rağmen bonibon en azından çikolatalı :D
Bonibon benim en sevdiğim.
Jelly jelly jelly bon bon 😅. D 🍓
😄❤️
Bonibon derim elbette.
Bonibon çocukluğum ah ah 😊
Ikiside zararlı ama jelibom olsun 😅
Bonibon severim
ben boni Bon seviyom :)
Jelibon tabi ki
Hiçbirisi :(
Bonibon olsun ilaç gibi