Kültür & Sanat Barış Manço mu? Cem Karaca mı? En çok hangisini seviyorsunuz? egealter Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Barış Manço Cem Karaca Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Barış Manço mu? Cem Karaca mı? En çok hangisini seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Barış manço 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl İkisi de çok iyi ve çok değerli sanatçılar bence kıyaslama olmaz arasında :) 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Barış Manço ancak ikisi de iyidir ya, bu tip karşılaştırmalar doğru değil bence. Hepsinin kendine göre güzelliği var. 0 0 Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cem Karaca çok ayrı olayBM hep abartılan birisi gibi geldi bana bütün ülkenin kutsalı sanki ama ben sevemiyorum 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 417 cevap paylaştı. Cem Karaca'nın asaleti >>> Ayrıca Görüşlerimiz de uyuşuyor ✊🏻✌🏻 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. ikiside efsane ama tarz olarak barış diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikisini de severim. İkisi de fethullah gülen i çok severlerdi. Akıllı insanlardı cidden 0 3 Yorumla Yüce_Türk +1 yıl M*l Yorumla egealter +1 yıl Abi ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bileyim aklıma geldi söyledim Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 420 cevap paylaştı. Barış Manço favorim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Barış manço
İkisi de çok iyi ve çok değerli sanatçılar bence kıyaslama olmaz arasında :)
Barış Manço ancak ikisi de iyidir ya, bu tip karşılaştırmalar doğru değil bence. Hepsinin kendine göre güzelliği var.
Cem Karaca çok ayrı olay
BM hep abartılan birisi gibi geldi bana bütün ülkenin kutsalı sanki ama ben sevemiyorum
Cem Karaca'nın asaleti >>>
Ayrıca Görüşlerimiz de uyuşuyor ✊🏻✌🏻
ikiside efsane ama tarz olarak barış diyorum
İkisi de itiraz ederdi bu ankete
ikisini de severim. İkisi de fethullah gülen i çok severlerdi. Akıllı insanlardı cidden
M*l
Abi ne alaka ya
Ne bileyim aklıma geldi söyledim
Cem karaca
2 sinide severiz
Barış Manço favorim
Barış Manço
Cem karaca