Yeme & İçme Siz hangisini seversiniz guzel arkaaslarim 😀😆? Sagofa Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla ben hepsini severimm hele bide kiymalisi yok muuu 😋😍 Siz hangisini seversiniz guzel arkaaslarim 😀😆? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hecü benim mide geniş biraz her türlü gözlemeyi seviyorum 😂 Patatesli , Peynirli , ıspanaklı , kıymalı yanında ayran ile.. yolunu gözlemeyi hiç sevmem , afiyet olsun Hecüm 0 1 Yorumla Sagofa +1 yıl Hahahahahah az deelsin heculataaa 😀😀 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Yol gözlemek vazife oldu mübarek ver bana patatesli bir gözleme 0 0 Yorumla
yusuf611 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Yol gözlemek güzel değil sevdiği geldin diye bekliyor 😂 en iyisi patatesli gözleme 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. kıymalı olanı severim :D 0 2 Yorumla Sagofa +1 yıl Ben onu da severinnn 😋😀 Yorumla _snow_ +1 yıl Canın yağlama çekti 😀😀😀 Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl birşeyi sevmeyi haketmiyorum 0 1 Yorumla Sagofa +1 yıl Alla alla o niyeee Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. Kaşarlı domatesli çok güzel 0 2 Yorumla Sagofa +1 yıl O tost deel miydi yaff... gozlemesi de mi varmiss 😳 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Var güzel oluyor Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı. Dükkanın önünden geçen turnaları😂😂😃 0 0 Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Kimsenin yolunu beklemem gozlemye hayır demem 0 0 Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Ay ne ka romantik ne ka romantik 0 0 Yorumla
FeroniaY Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Patateeess 0 9 Yorumla Sagofa +1 yıl Heeepssiiii 😀😀 Yorumla FeroniaY +1 yıl O da olur bakk 😂 Yorumla Sagofa +1 yıl Yemek olsun da 😜 Yorumla FeroniaY +1 yıl Göbek aldı başını gidiyor ama kanka dkşdkdşd Yorumla Sagofa +1 yıl Amaaan salla yaf bidaa mi gelcez dunyayaaa 😀😀 Yorumla FeroniaY +1 yıl He valla kız bak gaza geldim tatlı yemeye gidiyorum ben 😂 Yorumla Sagofa +1 yıl Ay dur ben de bisiler atistiriveren gari 😆😆😆 Yorumla FeroniaY +1 yıl Afiyet olsun bacım dkdlşdld Yorumla Sagofa +1 yıl Saool hep beraber 😀😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hecü benim mide geniş biraz her türlü gözlemeyi seviyorum 😂 Patatesli , Peynirli , ıspanaklı , kıymalı yanında ayran ile.. yolunu gözlemeyi hiç sevmem , afiyet olsun Hecüm
Hahahahahah az deelsin heculataaa 😀😀
Yol gözlemek vazife oldu mübarek ver bana patatesli bir gözleme
Yol gözlemek güzel değil sevdiği geldin diye bekliyor 😂 en iyisi patatesli gözleme
kıymalı olanı severim :D
Ben onu da severinnn 😋😀
Canın yağlama çekti 😀😀😀
birşeyi sevmeyi haketmiyorum
Alla alla o niyeee
Kaşarlı domatesli çok güzel
O tost deel miydi yaff... gozlemesi de mi varmiss 😳
Var güzel oluyor
Kıymalı ya da kaşarlı
İkisini de sevmiyorum.
Dükkanın önünden geçen turnaları😂😂😃
Kimsenin yolunu beklemem gozlemye hayır demem