Yamaç Koçovalı mı? Kartal Çıngıraklı mı? Hangisi Favoriniz Seviyorsunuz 😉😊 Ben Yamaç Diyorum Siz?

Favori Sevdiğiniz Hangisi İkisi Arasında Yamaç Koçovali mı? Kartal Çıngıraklı mı? Yamaç Koçovalı Bilmeyen Yoktur Zaten Çukur Dizisinden Aras Bulut İynemli Kardeşimiz Tarafından Canlandırılan Karakter 😊 Adam Sanki rol değil gerçek Yaşıyor Aras çukurda çok geliştirdi ve en sevdiğim oyunculardan Her rolün hakkını emeğiyle Veriyor Hakkını Kartal İse Çukur Dizisi bittikten sonra üç Kuruş dizisi gelmişti yerine Uraz Kaygılaroğlu Kardeşimiz Tarafından Canlandırılan Karakter İkisi de çok başarılı güzel insanlar ama aras başkadır be Dizi olarak da çukur önde biraz daha üç Kuruş son zamanlarda saçmaladı çünkü Benim Favorim Yamaç Ağabey sizin
Yamaç Koçovalı mı? Kartal Çıngıraklı mı? Hangisi Favoriniz Seviyorsunuz 😉😊 Ben Yamaç Diyorum Siz?
Yamaç Koçovalı
Kartal Çıngıraklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: