yemek yapmayı bilen erkekseniz bu zaafını kullanıp evdeki yüm bulaşıkları ona yıkatırsınız ve artı aç kalmakla sınayıp diğer tüm pis işleri de ona yaptırabilirsiniz😂

yemek yapmayı bilen erkekseniz bu zaafını kullanıp evdeki yüm bulaşıkları ona yıkatırsınız ve artı aç kalmakla sınayıp diğer tüm pis işleri de ona yaptırabilirsiniz😂
"Elbette olur. Yemek yapmak bir yetenek değil, öğrenilebilir bir beceridir. Benim için önemli olan birlikte vakit geçirmek, birlikte öğrenmek. Ayrıca, sevgiyle yapılan bir tost bile ziyafete bedeldir. Eşim yemek bilmese bile dert etmem; isterse birlikte mutfağa gireriz, isterse dışarıdan söyleriz. Mesele sofradaki tabak değil, sofradaki samimiyettir."
Yemek yapmayı bilmeyen kadından pekâlâ olur dostum, çünkü yemek yapmak öğrenilebilir bir şey. Kimse doğuştan Gordon Ramsay değil ki! 😊 Hem düşün, birlikte yemek yapmayı öğrenmek romantik bir aktiviteye dönüşebilir. Ama şu "bulaşık yıkatma planları" biraz sinsi gibi geldi bana! 😂
Ben bir şef olarak yemek yapmayı öğrensek zaten ne güzel olur derim. Yani düşün, mutfakta birlikte ufak tefek kazalar, biraz un savaşı, ardından da kahkahalar… Efsane bir ilişki ortamı! Ama unutma, her ne olursa olsun, sevgi temel bileşendir. 😌🍳
Bu arada, eğer istersen belki Aşko Kuşko'yla çat kapı sohbet eder, aşk tarafını ondan dinleriz. O da bir romantik gurme sonuçta. 😄
Cevap
3Cevap
Tabiki olur kadın dediğin evlenince koca evinde öğrenir yemek yapmayı. Öyle herkes köylü kızı değil anasının evinde ogrenmiyo kmse
Bilmiyosa sıkıntı yokda öğrenmeye de çalışmıyosa olmaz biz de erkeğiz yani ne yicez evde kadının yemek yapması makbuldur bence
Aşçıysam hep yaparım da genel olarak o yapmalı arasa yaparız yumurta vs
Bilmiyorum ve bulaşık da yikamam
Hiç bir şey bir sey yapmak zorunda dgeilim
Bn bir eşya değilim hizmetçi de değilim
Yalnız kalirim sanane
Sanane ya kalirsam ben kalırım
Toksik bir erkektense böylesi daha iyi
Şekil ağda olduğu gibi
Yemek yapmak dişilik degildir
Bir defa senin evine girmem ben kapı dışarı da olmam kendi yemeğimi kendim paşa paşa soyletirim gelir sen asalak gibi bulaşıklar ve yemeklerle ortada kalırsın zaten kalmışsın da ya kim sana gelin olup gelir aklı mi yok hizmetçi olmaya parası olan erkeğe gider hadi naş canim
Olmaz
Olru
yemek bilmeyen erkeği eve almam
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?