Kızla Şu an tanisma asamasimdayiz yemek yapmak temizlik yapmak hicbirsey bilmiyormus
Baska dallarda gelistirdim kendimi diyor spor kultur sanat muzik aleti falan kullaniyormus futbol maclarina gidiyormus basket maci bile izliyormus ama hic bir ev isi yapmak bilmiyormus ben ciddi iliski istiyorum ama ev isi bilmeyenle evlenilir mi hic bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O kişiyle yapıp yapamayacağını şu soruyu sor. Ne yapacağını hemencecik anlarsın. Bilmeyen insana öğretilir ama bilmek istemeyene hiç 1 şey öğretemezsin. Peki sen hangisisin? Buna benzer ya da aynısını sorabilirsin. Öğrenmek istiyorsa kolaylıkla öğrenir... Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hımmm bro. olur ya ogrenir. futbol maclarına gitmesi bi de bence eksi kızca bi davranıs değil. kız catlak olmasın. ev işi bilmemesi de bence eksi. egosu tavandır o kızın bence. klasık kızlardan değilim modunda olcaktır.
ama iş ciddiye binince halleder kızların ruhunda var bunlar. yemek yapmayı dert etme:D 2 güne ogrenir cok mesele değil. ev işini de hanım olarak o yapcak. kendi evi olunca illa ki evde yapar bunları. caresi eve temizlikci getirmek. ama o da herseyi yapmıcaktır. kendi evi kendi düzeni. bence yapar severek. ayrıca para ister temizlikci ve ne gerek var ailemin geliri dısarı kacsın der. en ozgurlukcu kız vardı iş yerinde bi evlendi değişti. cocuk da oldu sımdı eve hapis:D
06 Yorumla
Soran1 yılEgo konusunda bir problemi yok mütevazi gayet. Maddi durumu iyi bir aile tarafindan yetistirildigi icim her konuda bilgili olmak icin her alanda etkilige katilmak icin maca gidiyormus öyle erkek gibi eril bir enerji hic almadim
sıkınti su kiz ogrenir onemli degil ama ogrenmeye merakli degil kizin gorus acisi cok farkli ona göre bir ben bir o yapmali
Bende yapamam elalem dalga gecer- 1 yıl
klasık moderin kız düşüncesi. cocuk olur sende bakcan denir. fikirler öyle kızlarda. tabi aşkım beraber herşeyi yaparız de geç bence. sahada ise olan söyle. erkek karısına yardım ediyor genelde erkekce işleri misal elektrikli süpürge. bulasık makinesine tabak koyma. market alısverisi. yemeklerde dograma desteği. salata yapımı. merak etme bu dusunceleri evlenince evrilir. hiçbir kız kocasını aşagıya cekmek istemez. düşünsene cam siliyon asagıda goren ne dusuncek. karın yine yargılancak. koca adama cam sildiriyor kim ki bunun karısı dicektir toplum.
Soran1 yılCok dogru konusuyorsun ama bence bem cam silsem o kız hicte degisik oldugunu sanmaz
Cunku babasida oyleymis evde annesi babasi isleri hep beraber yapiyormus bu evin kucuk kizi hic ev isi yaptirmamislar ki kiza buda hic ogrenmemis
Kral artik galiba ev isi yapan hemde okumus kiz bulmak yok gibi birsey
Sadece bu degil bunun arladaslari falanda hep boyle artik galiba isten gelen adami birde mutfaga sokacak bu kizlar
- 1 yıl
Cam silmek erkeğin iyiymiş biliyor musunuz erkeğin enerjisine iyi gelen bir şey eve alışveriş yapmak poşetleri taşımak vs. Bizzat psikolojik dersten öğrendik.. hem kadın narin zarif varlık olduğu için pencerrey çıkmadı vs. De doğru olmaz pek..
- 1 yıl
takılma bro ya. kızı begendiysen yapıstır geç. kimden ne cıkcagı belli olmaz. cok da takılma bu işe. cam siliverirsin arada ne olcak. ki sanmıyorum. cok takıyorsan da kızı elersin. neticede icine sinmeli. benım ornek verdiğim o kız. özgür kızdı. ama evinin hanımı oluverdi herkes sasırdı. hatta bana da söylemişlerdi. ben yok ona yazmam demiştim. kız isyankar. sert mizaclı. cici kız yani. ekmek elden su gölden biri. sımarık. ama cocugu eline veriverdi elin adamı. kendi kucuk. cocuk. ama birden bire büyüyüverdi. hem cocuga bakıyor hem evi cekip ceviriyor. adam da calısıyor para kazanıyor.
- 1 yıl
Anlıyorum abim
1 yılYemek yapmayı biliyor olmasına rağmen her yemek yapmayı bilen kız ve erkek birbirlerini tamamlayan ve anlaşan gerçek uyumu yakalamayı başaran ve aşka birbirlerini gerçekten doyurup birbirlerini tamamlayan iki insan olmayı başaramıyorlar çoğunlukla.. Yemek her zaman olmazsa olmaz bir marifet değil, yemek yapmak sadece kadına ait bir görev de değil zaten.. Birbirlerini gerçekten ruhen ve kâlben karşılıklı aşk ve güvenle tamamlayıp sevmeyi başaran kadın ve erkek yemeği mükemmel pişiremiyor bile olsalar mükemmel bir evlilik yaşayabilirler.
30 Yorumla
1 yılAynen olur kanka akşam işten geldiğin zaman yemek yaparsın üstüne bir de temizlik yaparsın hele bide çocuk oldu mu var ya düşünemiyorum bile
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Yemek yapmayı ya da ev işlerini bilmemek bence bir ilişki için en önemli kriterler arasında olmamalı. Sonuçta herkesin ilgi alanı farklı olabilir ve kendini geliştirdiği alanlar da ona göre şekilleniyor. Senin bu kızla tanışırken beklentilerin ve önceliklerin neler, bunları düşünüp değerlendirmen bence en önemlisi. İlişkilerde birbirimize destek olmak, sevgi ve uyum yakalamak önemli. Ayrıca zamanla birçok şey öğrenilebilir; istersen birlikte yemek yapmayı bile öğrenebilirsiniz! Ciddi ilişki düşündüğün birinde önem verdiğin şeyleri bir düşün derim. Ama unutma: Herkesin ideal eşi farklıdır, senin kalbin ne söylüyor? ❤️
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet olur neden olmasın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHerkesin saldırması garip geldi. Temizlik ve yemek temel yaşam becerisidir. Hayatı boyunca hep birine yaslamış kendini demek ki, bir insan yetişkin olup nasıl bilmez yani. Okudum kariyer de yaptım hobilerime de zaman ayırdım ama temizlik de yaptım yemek de. Bu da moda oldu yani ben temizlşk yapmayı bilmem yemek bilmem.
61 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel bir düşünce seni tebrik ediyorum. Çoğu kızın anası anadolu kadını yemek yapıyor şimdi ki kendi kuşağımda dâhil olan nesil sanki California da dagup büyüdü
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle ilk sorum size olacak. siz yemek yapmayı biliyormusunuz? Sorunuza gelecek olursam siz ciddi bir ilişki istiyorsanız bu kişi size ömrü hayatı boyunca eşlik edecek.
Yemek yapması ve temizlik yapmayı bilmesi önemli...
Eğer bu kişiyle ciddi bir ilişki kurmak istiyorsanız bu kişinin yönelimine bakmanız gerekiyor bu kişi ben temizlik yapmayı bilmiyorum diye öğrenmek yerine kenara çekiliyorsa bu senin için ömür boyu sıkıntı olur ama yemek ve temizlik yapmayı bilmediği halde öğrenmek için çaba göstermek istiyorsa ciddi bir ilişki düşünebilirsiniz.
Tabi bu işler iki kişi arasında olacak şeyler hem sizinde yemek ve temizlik yapmanız hemde karşınızdaki kişinin yapması gerekiyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbaşka alanlarda kendini geliştirmesi bir şey ifade etmez yemek yapmayı bilmemesi millet enstrümanını da çalar sporunu da yapar ziyafet gibi sofralar da kurar ona aldanma yani başka alanlarda kendini geliştirmesi yemek yapmayı öğrenmesine engel bir durum değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılyani o kadınla güzel arkadaşlık yaparsın ama iş evliliğe gelirse aç kalırsınız.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle kizdan super eglenceli vakit geciriliyor ama evlilik icin pek uyguj degil galiba
Benim kuzende bilmiyordu evlendi yemeği annesinden alıyor hafta sonu da adam yapıyor yemeği yemizleğe de annesi babası gidiyor çocuğa da onlar bakıyor mutlular. Sonuçta yapan olunca adam dert etmiyor.
10 Yorumla
1 yılYemek yapmak mesele değil ki güzel yemek yapmak olay. Herkes yemek yapar ama bazıları el lezzetine sahip olur. Yemeğin güzel olması önemli Yoksa salçayı tereyağını koyduğun her şey yemek oluyor zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur tabii ki neden olmasın. Evlenmeden önce benim de ev işleriyle alakam yoktu. Daha çok kariyerimle ilgiliydim. Ama evlendikten sonra ev işleri de hayatımın bir parçası oldu. Daha fazla enerji harcıyor olabilirim ama doğru kişiyle yuva kurduğunda her şey halloluyor bunları dert bile etmezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılVallahi kardeş kendine hizmetçi almıyorsun. Hayat arkadaşı seçiyorsun. Yemek ve ev osi yapmak marifet değil. Misafir ağırlamak da öyle. İyi düşün mantıklı karar ver.
40 Yorumla
1 yılhiç bi şey bilmiyorsa oda ayrı sıkıntı. Ben bekarken en azından annem yemek yaparken eline bakıyordum. Nasıl yaptığına dair.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖğrenir ne var ki. Çevremde çok vardı çay bile demlememiş insanlar evlendi. Öyle bi zeka gerektiren şeyler değil bunlar. Herkesin yapabileceği şeyler
Ayrıca ikiniz de çalışırsanız bunları birlikte halledersiniz
25 Yorumla- 1 yıl
Bişey dicem sonradan o kızlar öğrendi mi? Yemek vs. Yani ben hiç bilmiyorum değil ama pilav makarna börek yaparım arada çorba ana yemekleri yapmadım hiç doğramayi bol bol yaparım ama salata vs. Menemen elimizde lezzeti var sadece Bi türlü annemin tavrından kendimi uzak tutuyorum mutfaktan girmek istemiyorum ama öğrenmek istiyorum mesela içli koftesine kadar nasıl yapıldığını biliyorum ama yapmadim hamuru işte açmasını falan denedim hep annem yapınca sence benden olur mu?
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr tabii ki öğrendiler. O kadar gözünde büyütme ya. Elini hiçbi şeye stmayanlar prenses gibi yetiştirenler şu an mis gibi evine bakıyor.
Ayrıca yani her yerde yemek tstifi var hem de videolu. Dert etme gittikçe de pratikleşirsin kimse annesinin karnında öğrenmiyo ki- 1 yıl
Peki çok iyi bilmeden evlenilir mi ve bunu karşı tarafa nasıl söylemeli kssjsjhs
Cevap sahibi1 yıl@selinbozkr baktın ciddileşiyo ilişki evlenene kadar yemekleri sen yap evde
- 1 yıl
Tamam ahshgsgs
1 yılCalisiyorsa zaten ev islerini iki kisi de yapacagi icin senin de bilmen gerek ve sen biliyorsan ogretirsin.
Eger sadece sen calisacaksan, is bolumu olarak ev isi ona kalacagi icin yapa yapa ogrenir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEv işi bilmeyen kadın erkek olsun kimseyle evlenilmez bence ama bunlar zamanla da öğrenilebilir ama ilk zamanlarda da sıkıntı çekilir bu yüzden. Seviyorsan katlanırsın. Yemek yapmak da zor bir şey değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılBeraber yapar öğrenirsiniz
Ne var ki bunda bilmese de olur bence10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılZamanla öğrenir. Mecbur öğrenicek. Aç kalmak istemiyorsa.
10 Yorumla
1 yılBence olur zamanla öğrenir benim için de çok önemli kriter ama anlayış göstermelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Annen öğretir ikinizi de ev işi , yemek işi. Aile tek kişilik değil.😂
10 Yorumla
1 yılBirlikte yaparsınız zaten. Gidip sana annelik yapicak değil ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılHizmetçi mi arıyosun kendine sen biliyorsan öğretirsin kıza
40 Yorumla Kardeş, sen yapamıyor musun? Öğrenebilirsin? Ne görüyorsunuz siz kadınları, af buyur? Çalışan alıyor sanki yanına.
15 YorumlaHayırdır eve calışan , hizmetci falan mi aliyorsun onemli olan anlasmak
24 Yorumla- 1 yıl
Erkek evine para getirmek için çalışır. Kadın ise kendine bakmak için işte çalışır erkeğe kıyasla... Kadının paraya değil ilgiye ihtiyacı vardır. Para bunları gerçekleştirmek için onun için 1 seçenektir... Burada mevzu kölelik değil 1 baltaya sap olmaktır. Kişi emek verecekse onunla sonsuza kadar yaşamak mümkündür. Emek vermeyecekse onunla yaşamak mümkün değildir. Kişi diyorum kadın demiyorum...
- 1 yıl
Yapmam yapamam diyene ne cevap vereceksin? Evinde geçireceği zamanı olmayacak insanı nasıl çalıştıracaksın? Siz direk kökünden atıyorsunuz. Kadın dedin mi ev mutfakla ilgilensin diyecekmişiz gibi konuşursunuz. Ne kadar uğraşırsan uğraş 1 kadının sadece kendisi için çalıştığı gerçeğini değiştiremezsiniz. Bu oran bayanlar için en az %30dur en fazlayı söylememe gerek yok. Erkek adam ise önce evi için çalışır sonra kendisi için... Siz ise tam tersi önce kendiniz için sonra eviniz içindir... Ne kadar planlı olursan ol onu bozacak 1 iş her zaman çıkar. 1 şeye takıntılı kalmak seni anca daha kötü eder.
- 1 yıl
Knk valla yazindan hic birsey anlamiyoum birden alakasiz konulara daliveriyorsun
Gelelim konuya gunumuz dunyasinda okumus kesim icin oyle birsey kalmadi knk kadinda eve katki veriyor erkekte
Ben görüyorum hep örnegim benim kuzenim elektirik fatura kendisi su faturasi esi oduyor bu sekilde paylasiyorlar
Her sey ortak yani bir evlilikte olmasi gereken de bu zaten ne erkek ezilmeli ne kadin
Eski nesil isin birsey diyemem onlar kendi duzenine devam etsinler ama bizden kimse uymaz
Gizli Üye(25-29)1 yılYemek yapmayı bilmeyen kızdan zarar gelmez
Yemek yapmayı bilmeyen kız merhametlidir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenince sanatla karnınızı doyurursunuz artık 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirlikte öğrenirsiniz, sonuçta hayat müşterek değil mi, senin yapamadığını o yapar onu yapamadığını sen yaparsın
12 Yorumla
Soran1 yılBen yemek yaparsam benim cevrem benimle dalga gecer
Bizim cevrede ev isi yapak erkeklere sendul saban diye dalga geciyorlar
Cevap sahibi1 yılO zaman o kız da yemek yapmayı bilmiyorsa her öğün iki yumurta kırar kırar yersiniz, ya da makarna falan 😃 Sen hayat arkadaşı değil kendine hizmetçi arıyorsun o zaman, sana yemek yapacak, çamaşırlarını yıkayacak arkanı derleyip toplayacak, sen ve senin gibi erkekler kendinize eş değil anne rolünde bir kadın arıyorsunuz, hayatınızda bir kadın olmasa hayatınızı idame ettiremezsiniz. Sizin evin içinde naptığınızı nereden bilecekler eşine yardımcı olsan Kamera mı takacaklar? Dalga geçseler senin erkekliğinden bir şey mi eksilecek? Hayatı beraber yaşıyoruz her işi de beraber yapacağız dersin olur biter. Benim babam bize ev işlerinde hep yardım ediyor, kahvaltı hazırlıyor, sofrayı kurarken toplarken yardım ediyor, ve hiç kimse de dalga geçmiyor, imreniyor.
Asıl senden olmaz kuş beyinli. Bir kadınla yemek ve ev işi biliyor diye evlenme niyetin varsa kendine ömürlük hizmetçi arayışındasın demektir zaten. Çekilmez senin gibi biriyle evlenmek
21 Yorumla
Soran1 yılYemek yapsin diye evlenmiyorum ama bu isleri yapmak evde kadinin gprevi o yapmsssa evde acmi kalalim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılevlendiğimde yemek yapmayı bilmiyordum. kısa zamanda öğrendim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYemek yapmak , ev temizlemek sadece kadin işi degildir ögrenin bunu artik. Sen biliyorsan eger yapmayi , bir birinize yardim ede ede ögrenirsiniz çabucak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılKızı bilmem de yemek yapamayan erkekten olmaz, ögrensin öyle gelsin
00 Yorumla Bilmiyorsada da temizlik yapmak ve yemek yapmak zor değil istese öğrenebilir
00 Yorumla
1 yılE sen öğren sen yap hem ona da öğretirsin ne var bunda her işi kadin yapacak diye birsey mi var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın. Herkes anasının karnında mi öğreniyor, zamnla öğrenilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllahallah. Sen biliyor musun? Sanki yemek kadinin görevi? Annen olmasa kuru ekmek kemiriyorsundur kesin.
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ama yemek yapması kesinlikle şart
10 Yorumlabeyler yemek yapmayı bilen pasif erkekler de vardır ;) (dmler açık)
10 YorumlaBence ev işi bilmeyen kızla olmaz çünkü temizlik bilmeyen temiz olmaz bir kere
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen yaparsın artık :)
11 Yorumla
Soran1 yılBenden bekeldigi o zaten
1 yılOlur niye olmasin. Internet var ogrenir
10 Yorumla
1 yılBilmek zorunda değil.
10 YorumlaEvet başka iyi özellikleri varsa olur.
10 YorumlaOnlar kolay yakılır ama yapanda avrat yapmayanda zaten.
10 YorumlaBence bilmeli ama öğrenir
10 YorumlaBilmemek değil öğrenmemek ayıp
10 Yorumla
1 yılparası olmayan veya güçlü olmayan erkekten olur mu?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olur niye olmasın beraber yaparak öğrenir
10 YorumlaEvde futbol maçı oynarsnız
10 YorumlaBilmemesi olabilir de elinin yatkın olması lazım en azından bir kaç şey
00 Yorumla
1 yılYemek yapmak önemli evlilikte en cok kavga bundan dolayı cıkıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSöyle öğrensin onu da bence
20 Yorumla
1 yılÖğrenme gibi bi düşüncesi var mı
08 Yorumla
Soran1 yılSen yap ben yerim diyor sakayla 🙄
- 1 yıl
Kaç yaşında tam olarak
Soran1 yılUniversite okuyor iste galiba 22 yasindaydi
- 1 yıl
Galiba mı? Sen daha sevgilinin yaşını bilmiyosun nası bi ilişki bu mdmdx
Soran1 yılIyi okumadim galiba tanisali fazla olmadi dedim aciklamada yeniyiz yani o yuzden iş fazla ilerlemedem olur mu diye sordum
- 1 yıl
Şu an bilmeyebilir ama hep bilmiycek diye bişi yok ciddi bi şekilde sorarsan kendisine daha iyi olur
Soran1 yılOgrenmek istese ogrenir ap tal degil ya bu kiz
Sorun istemiyor gibi
Dusumce yapisi yetirirlme sekli cok farkli onun anneesibabasi ev islerini beraber yaparlarmis muhtemelen bendende bunu bekler- 1 yıl
yardım edeceksin tabi yapıcaksın ne var bunda hoş yemekte yap demez heralde
Gizli Üye(18-24)1 yılKnka yemek yapmayı geç ev işini bile bilmiyorum ben iyi ki de bilmiyorum misss bu arada erkeklerden nefret ediyorum da
00 Yorumla
1 yılBaşlarda zorlanır ama yapar ne var sanki
04 Yorumla
Soran1 yılHic ilgisi yok elini surmuyormus evde mutfaga hep ablasi yapiyormus
- 1 yıl
Bi gün sen bi gün o yapar aç kalacak değilsiniz ya
Soran1 yılYemek yapmak kadinin gorevi
- 1 yıl
Aç kal o zaman daha çok beklersin uşak tut kendine
- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılZamanla öğrenir kimse dogustan bilmiyo yaa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılHizmetli al evine bence sen.
10 Yorumla
1 yılOlur sen neden bilimiyorsıun?
00 YorumlaSen yapmayı biliyor musun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onu olduramıyoruz maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYemek yaparken de kendini geliştire bilir !
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öğrenir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÖğrenir
20 Yorumla
1 yılKanka seviyosan sev, yaptigi yemege mi bakiyosun?
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem