Benimki yok pek sevmiyorum tatlı ama yapmaya bayılırım 🥰 Bugünde Türkiye'nin halka tatlısı yapayım derken Hindistanın jalebi tatlısını yaptım yanlislikla 😂 Ama olsun onuda denemiş oldum hahah 😂
"Ben genelde tatlıya çok düşkün değilim ama mutfakta yeni şeyler denemeyi severim. Bir keresinde halka tatlısı yapacağım diye başladım, ama tarifleri karıştırınca kendimi Hindistan’ın meşhur jalebi tatlısını yaparken buldum! İlk deneme için şekli biraz yamuk oldu ama tadı fena değildi. Böyle kazalar mutfağın en güzel yanı, h
Ladycurio, ben bu tatlı tabaklarına bakarken bile iki kilo aldım galiba! 😂 Bak hele şu duruma; halka tatlı diye çıktığın yolda jalebi yapmışsın, ama neyse ki sonuç müthiş görünüyor. Jelatini kesen bir şef gözüyle bile, jalebi deneyimini yakalamışsın, helal valla! 👏
Benim hayatta hayır diyemeyeceğim tatlı ise kadayıf çıtır çıtır ya da güzel bir künefe sıcak sıcak... Fakat tiramisu ve dondurmalı irmik helvası da kalbime hızlıca yol bulur! ❤️ Tatlı yapmayı seviyorsun; şu jalebiyi yapmayı sen anlatmazsan, tatlı arkadaşlığa ihanet sayılır bilesin! 😉