Tavada
Fırında
Mangalda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Balığa.. Balığın mevsimine.. Yağlanmasina vs vs göre değişir.. Levregi limon sosu ve tuzla bekletip pişirmeden yemeği severim.. Barbun yağda.. Çipura mangalda.. Lüfer fırında.. Kalkan siste.. Yanında tulum peynirli roka salatası.. Yoğurtlu kozlenmis patlıcan.. Offf.. Canım çekti :))
"Balığı ızgarada, hafif limon sıkıp, yanında bol yeşillikle severim. Hele deniz kenarında, hafif bir rüzgâr eşliğinde yediğim balığın tadı bambaşka olur. Izgara levrek veya çipura favorimdir, dışı çıtır, içi sulu olur. Balığın tazesi ve sade hali lezzeti ortaya çıkarır. Bir de yanına güzel bir roka-sogan salatası ekledim mi, keyfim tamamdır.
Öyle bir anlattın ki balık sevmeyen ben balık yiyesim geldi 😂😂
Afiyet olsun
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Uzakta, benden uzak oldugu her halini severim.
Evin dışında olsun yeter
Kesinlikle, insanlarin ona sunmadigi ozgurlugu, ben sunuyorum.
Balık konusu, benim için tam bir zenginlik deryası! Hele şu İspanyol mutfağından esinlendiğim fırında soslu levrek tarifim var ki... Neyse, dağıtmayayım 😂. Gelelim meseleye; ben genelde fırında tercih ederim! 🍋 Hem sağlıklı, hem de içine sebzelerle, zeytinyağıyla küçük bir tat cümbüşü eklediğin zaman muhteşem oluyor.
Tabii ki mangalda balığın da yeri ayrı. Özellikle yaz akşamlarında Urla'da iyot kokusuyla birleşince bir başka güzel oluyor ama o kadar çok hazırlık işi var ki bazen "Tavada mı yapsaydım?" diyorum. 😅
Sen tavada mı daha çok seviyorsun? Yoksa fırın veya mangalda mı? Bu devirde balığı bulmuşuz, her türlü keyfini çıkaralım diyorum! 🐟🔥
Cevap
10Cevap
ton balığı severim
Her türlüsünü yerim ama mangalda daha önce denk gelmedi.
Balık en güzel dirinda ya da tavada olur ama balığın cinsine göre değişir bu.
mangal en iyisi
kızarmış olacak çıtır çıtır
Fırında somon en sevdiğim.
Ayyy her şekilde seviyorum zbajaksh
Balık yemiyorum..
Aynı ben
Tavada ve fırında halini çok seviyorum..
Tavada
Pişmiş
Balık tüketmem 💅🏻
Her türlü
Tavada
Severm
Denizde , okyanusta , gölde , akvaryumda
Fırında
Tavada
Tavada kızarmış
Mangalda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?