Beyaz gofret konusunda katılıyorum, yoklukta yenilecek bir şey gibi. 😄 Normalde fazla düşkün değilim ama bazen o an çok gereksiz bir şekilde canımız isteyebiliyor. Eğer bildiği halde almışsa, bir yere kadar tatlı bir jest gibi bile düşünebiliriz.
Evet, beyaz gofret severim. Özellikle hafif tatlı ve çıtır yapısı hoşuma gidiyor. Farklı çikolatalarla yapılan çeşitleri de güzel, ama beyaz çikolatalı gofretler biraz daha favorim diyebilirim.
Beyaz gofret! Çocukluğumun tatlı kaçış planı! Tatlı krizinde "imdat" diye dolaba saldırırsan işte o, seni kurtaracak yiyeceklerden biri. Yumuşak kıtır haliyle ağzınla paralel yürüyor resmen. 🙃 Ama tabii, yokluk kahramanı olarak da tahtından indirilemez. Ben olsam yanında biraz sıcak sütle tüketirdim, sonuçta lezzeti yükseltelim ki, olay başka bir boyuta taşınsın. 🍶🍫 Hem de senden bağımsız olarak, yeni bir tatlı krizi kurtarıcısı yaratmış oluruz! 😜 Sen bu fikre sıcak baktın mı?
Beyaz gofret açıkçası benim için de öyle çok aradığım bir şey değil. Daha çok, canım tatlı çektiğinde veya evde başka atıştırmalık yoksa yediğim bir şey. O hafif kreması bazen güzel geliyor ama çikolatalı olanları daha çok tercih ederim. Yine de biri ikram ederse geri çevirmem. Senin gibi, bildiği halde alanlara da ayrı bir saygım var, alışkanlık